Terryt fájdalmasan érintette a United bajnoki címe

John Terry eltökélt, hogy a következõ szezon bajnoki címének megszerzésével enyhítsen azon fájdalmán, amelyet az okozott, hogy az elõzõ idényben szemtanúja volt annak, ahogy a Manchester United megnyeri története 19. bajnoki címét.


A londoni Kékek csapatkapitánya egy fõvárosi eseményen beszélt a Sky Sports Newsnak az új szezon kezdetérõl, illetve arról, hogy úgy érzi, a követezõ szezon lesz a legkiélezettebb versengés a Premier Leagueben.

 

Ugyanis az aranyéremért az immáron tizenkilencszeres bajnok Manchester United mellett az Arsenallal, a Manchester Cityivel, a Liverpoollal és a Tottenhammel is meg kell majd küzdeniük. 

 

Emellett az angol válogatott csapatkapitánya elismerte, hogy az Old Traffordon természetesen megint bajnoki címet várnak majd a csapattól, ez pedig õt csak külön motiválja, hogy ebben a Chelseavel megakadályozzák õket.

 

"Mindannyian láttuk, hogy a Manchester United milyen minõséget képvisel, hogy õk és a menedzserük is milyen éhes a sikerre" - kezdte Terry, éppen a Premier League trófeájának közelében ülve. 

 

"Amikor ezt láttam, ez vezetett engem tovább az úton. A Manchester United mindenki számára követendõ példát állított fel az elmúlt 20 évben, amiben mi is szeretnénk õket utolérni, és egyben le is gyõzni."

 

 

"Látván azt, ahogy tavaly magasba emelhették a Premier League trófeáját, még a mai napig fájó emlék. Szeretném újra a kezemben érezi, és magasba emelni a kupát."

 

"Évrõl-évre élesedik a küzdelem a bajnokságban, a játékosok erõsebbek lesznek, a menedzserek pedig többet akarnak kihozni belõlük."

 

"Nagyon sok csapat miatt aggódom. Mindenki sokat javult. A Manchester City és a Manchester United is nagyon jó játékosokat igazolt, a Liverpool pedig kimagaslóan sokat léphet elõre új igazolásainak köszönhetõen."

 

"Nem csak egy-két csapat lesz, mint az elmúlt 5-6 évben, aki majd versenyben lesz a bajnoki címért. Akár hat vagy hét együttesnek is reális esélye lesz az aranyérem megszerzésére."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!