Kisebb mûtéten esett át Charlton

A Manchester United élõ legendája, Sir Bobby Charlton hétfõn kisebb mûtéti beavatkozáson esett át, miután megbetegedett a Laureus World Sports Awards elõtt, erõsítették meg a díjkiosztó szervezõi.


A 74 éves, futballistaként világbajnoki címig jutó Charlton az angol fõvárosba utazott, miután õt is díjazni szerették volna a rangos gálán, ám nem sokkal ezt követõen távoznia kellett Londonból, miután vasárnap már nem érezte jól magát. Ezt követõen kisebb operáción kellett átesnie, amellyel kapcsolatban úgy tudni, hogy az epekövet távolítottak el a szervezetébõl.

 

"Sir Bobby Charlton nem tudta személyesen átvenni Laureus Lifetime Achievement Award-ot a ma esti Laureus World Sports Awards gálesten, Londonban" - áll a Laureus hivatalos közleményében.

 

"Sir Bobby nem érezte jól magát vasárnap, és hétfõn reggel visszatért Manchesterbe, ahol kisebb mûtétet végeztek el rajta."

 

 

Ezt követõen megszólalt a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson is, aki mindenkit megnyugtatott a klub ikonjának állapotával kapcsolatban.

 

"Sir Bobby jól van, de úgy érezte, hogy mindenképpen vissza kell jönnie Manchesterbe. Nagyon bántja, hogy nem lehetett jelen a díjkiosztón, elismerése átvevésekor" - kezdte.

 

"Majd én fogom neki elvinni a szobrocskát az Old Traffordra."

 

"Imádja azt a munkát, amelyet a Laureus számára végez, és tudom, mekkora elismerés az számára, hogy megkaphatta ezt a kitüntetést." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!