Rio válaszol a szurkolók kérdéseire

Rio Ferdinand válaszol a United Review olvasói által feltett kérdésekre...


Mit gondolsz arról, hogy Gary Neville tv-s szakkommentátor lett? Emma Beaumont

Gary megtalálta a rést. Végre talált egy olyan helyet, ahol annyit beszélhet, amennyit csak akar. Nem tudom elhinni, hogy az emberek még fizetnek is neki azért, hogy ezt csinálja. Mi azért fizettünk volna neki, hogy fogja be! Komolyra fordítva, Gary nagyon sok okosságot mond. Rengeteg olyan ember van, aki hozzá hasonlóan magas szinten ûzte a futballt, de hányan olyan õszinték, mint Gary, és tudják letenni az álláspontjukat egy-egy esetnél mint õ? Fantasztikus munkát végez. Mindannyian nagyon örülünk neki.

 

Miért fordítottál hátat Wayne Rooney tizenegyesénél az Aston Villa ellen? Jack Hayes

A szezon ezen szakaszában, amikor szinte minden a végjátékról szól, minden helyzet egy kicsit nagyobb súllyal nehezedik az ember lelkére. Egyszerûen csak nem tudtam odanézni. Csak a Stretford End közönségét néztem és a reakcióikat - a mozdulatuk azt mutatta számomra, hogy szerencsére bement.

 

 

Mindig Diego Maradonát szoktad megnevezni, mint a világ valaha volt legnagyszerûbb futballistáját. Biztos, hogy Messi most már közel jár hozzá? Qasim Ali

Igen, ezzel egyet kell értenem. Gyerekként Maradona volt az én hõsöm. Megvolt róla minden videókazettám. Most azt kell hogy mondjuk, Messi nagyon közel jár hozzá, annak ellenére, hogy számomra még mindig Maradona az elsõ számú. A Napolinál Maradona egy középszerû csapatot a legjobbak közé emelt, olasz bajnokságot nyert velük. Hasonlót tett az argentin válogatottal, akikkel 1986-ban világbajnok lett. Az egyetlen érv jelenleg Messivel szemben az, hogy õ a világ második, és harmadik legjobb játékosával, Xavival és Andres Iniestával (bár Cristiano Ronaldo is ide sorolható) játszik együtt. Így Messi sokkal több segítséget kap. Még Xavi és Iniesta után is ott van a csapatukban Sergio Busquets és David Villa is, akik a világ bármely csapatába beférnének. A másik dolog, amit még elmondanék Maradonáról, az az, hogy mindenkinek emlékeznie kell arra, hogy õ akkora élte fénykorát, amikor még sokkal jobban engedték a testi kontaktust. Manapság a játékosok jobban védve vannak.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!