Vörös Ördögök a kifutón

Csütörtök este a Manchester United játékosai a futballpályát lecserélték a Hublot kifutójára, amikor a cég által szervezett jótékonysági divatbemutatón vettek részt.


A luxus karóra gyártó cég volt az esemény házigazdája Kínában. A rendezvényen Sir Alex és a United játékosai is közremûködtek.  
 
A divatbemutató és az azt követõ aukció bevételét a szervezõk a UNICEF-nek ajánlották fel. 
 
Az árverésen szerepelt egy különleges, kifejezetten erre az eseményre gyártott egyedi karóra is. Ez az óra pontos mása volt a kizárólag a United játékosok részére gyártott idõmérõnek, melyre Sir Alex aláírása volt gravírozva.
 
 
"Nagyon boldogok vagyunk, hogy ismét Kínába látogathattunk a csapattal. Továbbá örömömre szolgál, hogy részt vehetek ezen a fantasztikus jótékonysági rendezvényen Sanghajban" - kezdte beszédét Sir Alex.
 
 
"Nagyszerû dolog, hogy a bevétellel támogathatjuk a világszerte nehéz sorban élõ gyermekeket. Boldog vagyok, hogy a  Hublot jóvoltából segíteni tudunk."
 
Biver hozzátette: "A Hublotnál büszkék vagyunk arra, hogy sikeres együttmûködésünkkel segítségére lehetünk a gyermekvédelmi szervezetnek."
 
"A Manchester United és a Hublot erõsen hisz a jótékonysági rendezvények segítõ erejében. Reméljük, hogy a futballóriás Manchester United szellemisége és a Hublot óragyártó hatalom együttmûködése még hasonló kreatív rendezvényeknek ad majd teret."
 

A United és a Hublot 2008 óta partnerek. Ennek tiszteletére az óragyártó cég elkészített három különbözõ karakterû limitált számú karórát, hogy jelölje a partnerséget a Hublot és a United között. 

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!