Rooney a címlapsztori

Avagy agyhalott történetek a nagyobb példányszám érdekében.


Rooneyt még szinte le sem vitték a pályáról sérülését követõen, azonnal elkezdõdtek a távozásával kapcsolatos pletykák. Úgy tûnik, nem volt elég szenzáció a média számára Wayne 10 centis, mély, vérzõ sebe, hisz pár hét múlva visszatérhet és minden rendben lesz. Ráadásul Ferguson - mintha elõre látta volna, milyen eszement pletykák fognak elindulni - rögtön a mérkõzés után próbált megnyugtatni mindenkit. Elmondta, hogy semmilyen feszültség nincs Rooneyban, amiért nem kezdett a mérkõzésen, elõre megbeszélték a taktikát és a csatár mindenben egyetértett. Sõt, trénere mély sajnálatát fejezte ki Wayne sérülése miatt, mivel tervei szerint a nagy mérkõzéseken a Rooney-Robin párosra szeretné építeni taktikáját.
 
Sajnos azonban minden hiába. A sajtót nem érdeklik a tények, csak a példányszám. Nem átallottak ugyanis elõvenni olyan történeteket sem, miszerint Rooney a nyári szünetben kicsapongó életet folytatott és ezért Ferguson neheztel rá. Vagy a másik agymenés, miszerint ki nem állhatja van Persie-t és emiatt éles vitába keveredett a mesterrel.
 
 
A tények, hogy Ferguson elmagyarázta igazolásainak okait, nem igazán hatja meg a szenzációhajhász újságírókat, akik nem riadnak vissza attól sem, hogy már az összeget és a csapatot is megnevezzék, ahova Rooney távozni fog a Unitedbõl. A magyarázat pedig: "Ferguson enyhíteni szeretné a transzfer költségeket". Na persze, mert Glazeréket támogatja... Ja tényleg el is felejtettem, hisz már az a vád is érte, hogy saját zsebre dolgozik.
 
Az az aprócska dolog sem érdekli az újságírókat, hogy mindkét játékos lenyilatkozta, mélységesen tisztelik egymást és nagy dolgokat szeretnének közösen megvalósítani a Unitedben. Az is mellékes a firkászok számára, hogy Rooney szeretné megdönteni Sir Bobby Charlton rekordját, és már többször is elmondta, hogy a United volt a célállomása, innen akar visszavonulni. Ezek ellenére képesek azt állítani, hogy Wayne elvágyódik a Unitedbõl...
 
Felháborító, amit a sajtó mûvel. Remélem Sir Alex hamarosan tisztába teszi a dolgokat és a tõle megszokott frappáns módon válaszol a Rooney eligazolásával kapcsolatos álhírekre!
 

Egy pillanatig sem kételkedem és tudom, hogy Wayne Rooney hamarosan felépül és remek formában visszatér a Unitedbe, hogy Robin van Persie-vel közösen a világ legjobb csatárpárosát alkotva a Vörös Ördögök visszaszerezzék a Citytõl a trófeát! 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!