ManUtdFanatics.hu: A stáb

A Hónap Ördöge pályázatunkkal kapcsolatban felmerültek olyan olvasói igények, hogy szeretnétek jobban megismerni az oldal szerkesztõit.


A most következõ kétrészes sorozatunkban, az elõzõ cikkünk alatt feltett kérdéseitekre válaszolunk.
 
Ki hány éves és mivel foglalkozik? Hol éltek? "Pszicho"
 
Lakner Péter "petilak777": A ManUtdFanatics.hu tulajdonosa és fõszerkesztõje vagyok. 23 éves és Pécsen élek. Jelenleg utolsó félévem elõtt állok, a PTE Közgazdaságtudományi Karának Marketing mesterszakán.
 
Balog Attila "ATijs": A ManUtdFanatics.hu fõszerkesztõje vagyok. 1981-ben születtem, harminc múltam, lassan jön a 31 is. A Békés megyei, Mezõberényben élek.
 
Takó Zoltán "Tazo": A ManUtdFanatics.hu tulajdonosa vagyok. 25 múltam idén nyáron és a Gartner Intertrans Hungária Kft.-nél dolgozom koordinátorként az adminisztráció területén. A cég Magyarország 2. legnagyobb fuvarozási tevékenységet folytató vállalata. A munkám rendkívül összetett és meglehetõsen stresszes, felelõsségteljes. A közvetlen munkatársaim, beosztottjaim kivétel nélkül mind nõnemûek, ami korántsem könnyíti meg a dolgomat és a mindennapjaimat. Aki férfiként hasonló körülmények között dolgozik/tanul, megérti mirõl van szó... Mindent összevetve persze IMÁDUNK BENNETEKET, NÕKET! 
 
Balog Róbert "bobbybinary": A ManUtdFanatics.hu webmestereként veszem ki a részem az oldal munkájából. 33 éves vagyok, prograemfejlesztõként és grafikusként dolgozom. Mezõberényben élek.
 
Tóth Judit "angel": Szerkesztõként dolgozom az oldalon, egyébként pedig egy építõipari cég látványtervezõje vagyok. Debrecenben születtem, de 6 éve egy közeli településre költöztem a családommal.
 
Dzsubák Tamás "TOM7": Az oldal egyik szerkesztõje vagyok, 22 éves és jelenleg a Debreceni Egyetem Természettudomány és Technológia Karának fizika szakos hallgatója vagyok. Jékén élek.
 
Kasoly Gábor "GhostWolf": Szintén szerkesztõ, 24 éves, HR Assisztens vagyok egy ötcsillagos budapesti szállodában.
 
Kovács Tamás "Kowi17": 19. életévem október 4-én töltöm majd, így minden bizonnyal én vagyok a  csapat egyik legfiatalabb, ha nem a legfiatalabb szerkesztõje. Jelenleg a középiskolai tanulmányaim befejezése után sikeresen felvételt nyerve a Szegedi Tudomány Egyetem Természettudományi és Informatikai Karának gazdaságinformatika szakára, várom, hogy megkezdhessem az egyetemi éveket, mely bizonyára életem legjobb szakasza lesz. 
 
Szilágyi Gábor "Gabesz": 23 éves vagyok, és jelenleg grafikákat, arculatokat tervezek, remélve, hogy egyszer ez a tevékenység a hivatásommá válik. Az oldalon is hasonló feladatokon dolgozom.
Csongrád Megyén belül, a Hagyma városában (Makó) élek.
 
Maxim Róbert "MaXimka": 18 éves vagyok és még az iskola padját koptatom. Idén leszek végzõs, úgyhogy a nagyja még hátra van. Az oldalon gyakornokként tevékenykedem.
 
Sûrûn találkoztok egymással, vagy ez nem jellemzõ?  "Pszicho"
 
Lakner Péter "petilak777": Fontosabb kérdésekben összeülünk, de amúgy az interneten tartjuk a kapcsolatot a nagy távolságok miatt.
 
Tóth Judit "angel": Dzsubák Tomival rendszeresen együtt szurkoltunk a közös meccsnézések alkalmával a Valhallában, valamint Balog Attilával és Robival is találkoztunk már ebbõl az alkalomból. Mivel a többiek az ország távolabbi részein élnek így velük ritkán, az oldallal kapcsolatos kiemelkedõ fontosságú döntésekkel kapcsolatban találkoztam eddig személyesen, de egyébként napi kapcsolatban vagyunk mindannyian. 
 
 
Ki a kedvenc játékosod hány éve vagy MU drukker? "mobilbalazs"
 
Lakner Péter "petilak777": Kedvenc játékosom Rio Ferdinand, és 1997 óta vagyok Manchester United szurkoló, ez lesz a 15. szezonom a csapat rajongójaként.
 
Takó Zoltán "Tazo": Sosem szerettem kedvenceket megnevezni, de a lelkem mélyén azért tudom, hogy Scholesy áll a szívemhez a legközelebb. Azontúl, hogy természetesen egy United játékos mindig privilégiumot élvez nálam, rengeteg olyan ember fordult meg a klubnál, akivel Unitedes mivoltától eltekintve is szimpatizáltam emberileg, úgyhogy kár is lenne kiemelni neveket.
 
Balog Attila "ATijs": Nincs kimondott kedvenc játékosom. Legalábbis a jelenlegi keretbõl nincs. Ha mindenképp meg kellene említeni valakit, aki a kedvencem volt, akkor Szarvas Jánost említeném, aki a 90-es években nagy erõssége volt a Békéscsabai Elõre FC-nek. Ha United történelmébõl kellene választani valakit, egyértelmûen David Beckham. Mióta szurkolok a csapatnak? Amióta Paul Scholes megkezdte karrierjét a felnõtt csapatban, kb. azóta. Nem miatta, de körülbelül azóta. 
 
Balog Róbert "bobbybinary": Hivatalosan Spurs drukker vagyok. A United-ben Park és Evra voltak a kedvenceim, ebbõl ugye a koreai már nem United játékos, a francia pedig már nem a régi. Berbatov játékát is kedveltem, a jelenlegi keretbõl pedig Valenciát mondanám.
 
Tóth Judit "angel": A jelenlegi keretbõl Wayne Rooney! Imádom a stílusát, kemény  harcos típus, aki a fontos meccseken mutatja meg igazi énjét. A nagy kihívások doppingolják és elszántsága, ilyenkor az egész csapatra átragad. Az ex-játékosok közül Becks, a régmúltból pedig Duncan Edwards a kedvencem. Hogy mióta vagyok MU drukker? Erre azt szoktam válaszolni, hogy így születtem. De sajnos, csak 2011 február 12-én jöttem rá. Véletlenül láttam a City elleni meccset és nem tudtam felállni a TV elõl, végig a hideg rázott nem hittem a szememnek, hogy így is lehet focizni és amit Roo a 78. percben mûvelt... Szégyellem, hogy nincs nagy Unitedes rajongói múltam, de azóta egyetlen nap sem telt úgy el, hogy ne pótoljam  az elfecsérelt idõt amit a Vörös Ördögök nélkül töltöttem. Egészen a kezdetektõl, 1878-tól tanulmányoztam a United történelmét és minél többet tudtam meg a csapatról annál nagyobb lett a klub iránti rajongásom. 
 
Dzsubák Tamás "TOM7": 2002/03-as szezon óta szurkolook a Unitednek. Van néhány játékos a jelenlegi keretbõl, akik játékuk, mentalitásuk és a klubhoz való elkötelezettségük miatt jobban kedvelek a többségtõl. Ide sorolható Giggs, Scholes, Vidic, Valencia és Carrick is, de nálam a No. 1 az Patrice Evra. Számtalanszor tanúsotta a United iránt érzett mélységes szeretetét és elkötelezettségét. Évek óta oszlopos tagja a csapatnak. Az utóbbi idõszakban legtöbbször talán nem az igazi arcát láthattuk, de ennek számos oka van.
 
Kasoly Gábor "GhostWolf": A kedvenc játékosom és egyben gyerekkori példaképem Ryan Giggs, a Unitednek pedig körülbelül 1995 óta szurkolok, akkor még fõként csak az újságban lehetett olvasni a United meccsekrõl és néha-néha 1-1 Premier League összefoglalóját elkapni a sporthírekben.
 
Kovács Tamás "Kowi17": Kimondott kedvencem sincs. A legendáink felé, mint amilyen Giggs és Scholes, vagy amilyen Neville és Becks voltak, mindig ámulattal nézek. Feléjük valami mást, többet érez az ember. Viszont a csapat többi tagját is kedvelem. Ha egy játékost kellene mondani, az Michael Carrick lenne. Kedvelem az eleganciáját és a hatalmas munkát, amit a középpályán végez, hogy a mellette lévõ társ sokkal szabadabban mozoghasson.
 
Szilágyi Gábor "Gabesz": A kedvenceim Rooney és Giggs, de ha mindenképpen választanom kell, akkor utóbbira teszem a voksom.
A hírekben hallottam elõször róluk 2001-ben, sosem felejtem el a hírmondó szavait.: "A Vörös Ördögök ismét hozták a kötelezõt". Megtetszett a név, így felvettem kazettára a Portugál Boavista elleni Bajnokok ligája csoportkör fordulóját (Ahol 3-0-ra diadalmaskodtunk), és rögtön beléjük szerettem. Szóval tömören 11 éve.
 
Maxim Róbert "MaXimka": Ez egy igen bonyolult kérdés, hiszen már harmadikos, negyedikes koromban a United volt a kedvenc csapatom, de ekkoriban csak annyit tudtam, hogy ott van Nistelrooy, Saha vagy éppen Van der Saar. Nem volt alkalmam és lehetõségem úgy igazán szurkolni és utána nézni a dolgoknak. A nagy változás kb egy éve következett be, amikor regisztráltam a fanatics oldalára és elkezdtem napi szinten híreket olvasni, videókat nézni, egyszóval információkat gyûjteni a csapatról. Ez mai napig megy, hiszen jó pap holtig tanul. Kedvenc játékos pedig rengeteg lehet, mert annyi hires és fantasztikus tehetség fordult meg a csapatnál, hogy alig lehet felsorolni õket. Végülis a voksom Ruud mellett teszem le. Véleményem szerint lehet, hogy balhéi is voltak a klubnál, de azokat a megmozdulásokat, gólokat és gólörömöket láttam elõször életemben, ezekre figyeltem fel, mint elsõ Manchester United-es élmények. Örökké megmaradnak bennem, mindezek mellett nagyon szeretem nézni a fiatalok játékát is, akik az akadémián vagy éppen a tartalékok között rúgják a bõrt. 
 

Folyt köv. hamarosan... 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!