Kagawa játékra éhezik

Legyen az egy kulcsfontosságú mérkõzés a Unitedben, vagy egy tét nélkül válogatott barátságos mérkõzés, Shinji Kagawa egyszerûen csak mindig játszani szeretne.


A középpályás tegnap a Japán 1-0-s gyõzelmével véget érõ Egyesült Arab Emirátusok elleni mérkõzés elsõ félidejében lépett pályára, amely egy úgymond bemelegítés volt a távol-keletiek keddi, Irak elleni világbajnoki selejtezõjére.

 

Néhány online hírforrás arról számolt be, hogy a válogatott szövetségi kapitánya, Alberto Zaccheroni lehordta gyenge teljesítménye miatt, még mások valótlanságot állítva azt írták, hogy eltörte a lábát.

 

Valószínûleg az igazság valahol ott lehet, hogy nagyon okosan pihentette kulcsfontosságú játékosát az olasz edzõ az elõttük álló fontos mérkõzés elõtt.

 

 

Mindazonáltal, amikor arról kérdezték a mérkõzést követõen, hogy a 45 perc rövid idõ lett volna számára, Kagawa így válaszolt:

"Igen, így is mondhatjuk."

 

"Hosszabb ideig szerettem volna játszani. Mindig szeretnék gólt szerezni, de az edzõ hozza meg a döntéseket."

 

"Mindannyiunknak nehezére esett a játék a forró idõjárási viszonyok miatt, ami egyébként jó felkészülésként is szolgál egyben a következõ mérkõzésünkre."

 

"Nem tudom, hogy milyen taktikát fogunk alkalmazni Irak ellen, de szeretnék a csapattársaimmal jól játszani, és gólt szerezni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!