Carrick visszazökkent a rendes kerékvágásba

Michael Carrick elárulta, megkönnyebbült, hogy újra élvezi a játékot, miután hosszan nem tudott kilábalni hullámvölgyébõl.


A középpályás gyorsan a Vörös Ördögök gépezetének egyik legfontosabb eleme lett, miután 2006 nyarán Manchesterbe igazolt a Tottenhamtõl. Azonban az elõzõ szezonban nem tudott tudásához mérten kimagasló teljesítményt nyújtani, amely következményeként csak elvétve kapott lehetõséget, általában csak a cserepadról beállva.

 

Helyzetét tovább nehezítette egy kellemetlen achilles probléma, de mostanra teljesen maga mögött hagyta a kínzó sérülést, és Carrick úgy érzi, végre visszatalált a megfelelõ útra.

 

"Már korábban kellett volna kezdenem valamit az achillesemmel, mert elég sokáig küzdöttem vele" - kezdte a válogatott játékos.

 

"Most már könnyû ezt mondani, de végre megszabadultam tõle, és nagyszerûen érzem magam, ami meg is mutatja, mennyire rossz volt együtt élni ezzel a problémával. Elégedett vagyok a játékommal és végre élvezem a futballt, ami örömre ad okot."

 

 

"Vannak jó, és vannak rossz idõszakok az ember életében."

 

"Jelenleg még nem vagyok elég jó ahhoz, hogy azt mondhassam, minden mérkõzésen helyem lenne a csapatban. Tudom, hogy mikor nem játszom jól. Az elõzõ szezonban közel se ütöttem meg a legjobb formámat, úgyhogy egy szavam se lehet. Most viszont csak rajtam múlik, hogy jól játszok-e, és élek-e az adódó lehetõséggel."

 

Carrick elmondta, nem engedi, hogy a klub falain kívülrõl érkezõ kritikák befolyásolják, és hatással legyenek rá, kijelentve, hogy csakis Sir Alex Ferguson és az edzõi stáb szavárad ad.

 

"Nem hiszem, hogy bármelyik kritikára is választ kellene adnom" - tette hozzá.

 

"Ez csak arról szól, hogy a menedzser és az edzõi stáb mit gondol."

 

"A többi véleményt illetõen, csak annyit lehet tenni, hogy lesöpröm az asztalról, hiszek magamban, és pozitív maradok. Tudom, ha ezeket a dolgokat megvalósítom, akkor bizonyítani tudok."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!