Fanatics TV: Manchester United - Wolves ÉLÕben!

Tovább folytatjuk a kedden megkezdett hagyományteremtõ kezdeményezésünket, és a ManUtdFanatics.hu oldalán a következõ bajnoki mérkõzést is megtekinthetitek a Fanatics TV-n, ahol máris újdonságokról számolhatunk be!


Ahogy ígértük, a Fanatics TV folyamatosan fejlõdni fog. Örömmel jelenthetjük be, hogy új stream típussal bõvítettük a lehetõségeket, így mától a Fanatics TV a SopCast mellett TVU rendszerben is képes sugározni.

Az egyszerûbb használat érdekében már most elérhetõ 1-1 teszt csatorna, így mire éles meccsre kerül a sor, a legtöbb látogatónk már letudja tesztelni és be tudja állítani böngészõjét.

A TVU-hoz egyébként telepíteni kell a TVU plugin-t, melyet a Fanatics TV ablakában meg is találtok!

 Az elõzetes tesztek alapján, ha a Sopcast Webplayer és a TVU plugin is telepítsésre került, Internet Explorer-en tökéletes mûködést érhetünk el. Firefox-ban és Google Chrome-ban a már korábban is szükséges IE Tab kiegészítõ segítségével állíthatjátok át ezen két böngészõ motorját IE motorra, így ezekkel is sikert érhettek el mindkét stream típus esetében. A TVU egyébként nem annyira válogatós, így elképzelhetõ, hogy IE Tab nélkül is mûködni fognak az ilyen formátumú csatornák. Ettõl függetlenül javasljuk, mindenképp IE Tab használata mellett TV-zzetek, mert elõre sosem lehet tudni, hogy milyen csatornák lesznek!

Sikeres tesztelést kívánunk mindenkinek!

 

Bónuszként ma mûsorra tûzzük sokak kérésére a Glazer család ellen titlakozásból alapított klub, az FC United of Manchester FA-kupa mérkõzését, így ti is részesei lehettek a Fanatics TV-n keresztül a kis klub történetének elsõ TV-s mérkõzésének!

 

Ami pedig a legfontosabbat illeti: holnap 15:30tól megnyílnak a Wolverhampton Wanderers elleni mérkõzés csatornái, így a Fanatics TV-n a keddi BL mérkõzést követõen ismét élõben élvezhetitek a Vörös Ördögök mérkõzéseit.
 
 


MUF

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!