Tevez örült volna, ha Rooney követi õt

Az argentin csatár megadta az alaphangot a manchesteri derbinek, amikor elmondta, nagyon örült volna Wayne Rooney érkezésének.


Tevez 2009-ben távozott a Manchester Unitedtõl, mivel a klub nem volt hajlandó kifizetni a kölcsönben szereplõ játékos – szerintük – irreálisan magas vételárát. A csatár azóta alapemberré vált a városi rivális City-nél, és elmondta, soha nem fogja megbánni, hogy annak idején eligazolt az Old Traffordról.

A múlt hónapban aztán a Wayne Rooney szerzõdéshosszabbítása körüli huzavona idején úgy tûnt, az angol klasszis is Manchester kék felében köthet ki. Tevez legnagyobb bánatára azonban Rooney végül öt évvel meghosszabbította szerzõdését a Uniteddel.


 

 

"Wayne remek játékos" – kezdte Tevez.

 

"Nemcsak csapattársam, barátom is volt a Unitednél. Tipikusan olyan játékos, aki jobb ha melletted játszik, mint ellened. Szerintem a legjobb angol csatár jelenleg, örültem volna, ha hozzánk igazol. De tudom, hogy számára nem könnyû otthagyni a Unitedet, így most már a saját játékunkkal kell foglalkoznunk."

"Váltottam, és egyáltalán nem sajnálom" – utalt a Unitedbõl a City-be igazolására az argentin játékos.

 

"Profi játékosként olyan döntést kellett hoznom, ami nekem a legmegfelelõbb. Persze néhány emberben ez ellenszenvet válthat ki, de én csak arra koncentrálok, hogy a legjobb formámmal segítsem a csapatomat."

Tevez azt is elmondta, a City-nél nem elvárás a városi rivális szerdai legyõzése, de elismerte, a hosszú távú célok között az szerepel, hogy felülkerekedjenek a Uniteden.

"Soha nem egyszerû a United védelme ellen játszani" – tette hozzá Tevez.

 

"De nem vagyunk megszállottak a gyõzelmet illetõen. Minden meccsen jobban és jobban akarunk játszani, így évek munkájával egyszer talán túlléphetünk a Uniteden. Ez a célunk."
 

FourFourTwo.hu


ss

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!