Carrick: Egyre nõ az önbizalmunk

Michael Carrick szerint a Manchester United hosszú veretlenségi sorozata önbizalmat ad a csapatnak.


A United nem veszített tétmérkõzést az áprilisi, Chelsea elleni hazai vereség óta, így a hagyományosan szezonnyitónak számító Community Shield találkozót is figyelembe véve 25 meccs óta veretlen a csapat.

 

A hosszú menetelés során a Vörös Ördögök bejutottak a Ligakupa negyeddöntõjébe és a Bajnokok Ligájában is a továbbjutás küszöbén állnak, de a Premier Leagueben 4 pont a lemaradásuk a listavezetõ Chelsea mögött.

 

A városi rivális City elleni unalmas gólnélküli döntetlennel a Unitednak továbbra is sikerült megõriznie veretlenségét, és Carrcik úgy érezte, vendégként megpróbáltak nyerni az Eastlanden.

 

 

„Egyértelmûen mi tettünk többet a gyõzelemért.” – mondta Carrick.

 

„Idõnként nagyszerûen adogattunk, de az utolsó passzoknál vagy lövéseknél nem jött ki a lépés számunkra, ami nagyon idegesítõ.”

 

„De még mindig hosszú ideje veretlenek vagyunk, ez megtölt minket önbizalommal.”

 

A United csapatkapitánya, Nemanja Vidic nyomatékosította a veretlenségi sorozat jelentõségét és úgy nyilatkozott, hogy elégedett, amiért kapott gól nélkül lehozták a találkozót.

 

„Mindig gyõzni akarunk, ilyen a mentalitásunk, ez nem változott.” – mondta Vidic.

 

„Nem számít, hogy a Manchester City vagy az Aston Villa pályáján játszunk, a mi célunk mindig a gyõzelem, és nagyon csalódottak vagyunk, ha ez nem sikerül.”

 

„Szilárdan védekezetünk, csapatként. Ha megnézzük az elmúlt meccseket, néhány gólt mindig kaptunk, szóval most próbáljuk megõrizni a kapunkat a góltól, és erre építeni.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!