Közös meccsnézés: Már Szegeden is!

A ManUtdFanatics.hu örömmel jelenti be, hogy újabb várossal bõvült a Közös meccsnézések sora.


Nem titkolt célunk, hogy a magyar Fanatikusokat közelebb hozzuk egymáshoz, ennek egyik módja a Közös meccsnézések lehetõsége.

Korábbi felmérésünkbõl kiderült, hogy Szegeden is lenne erre igény hasonló összejövetelekre, ezért ezen is elkezdtünk dolgozni. Köszönhetõen egy olvasónknak és szurkolótársunknak, valamint a szegedi Három Muskétás Pizzéria és Sörözõ igen készséges és korrekt vezetõségének, immár örömmel jelenthetjük, Szeged is várja a Manchester United hazai szurkolóit.

 

Nem is akármilyen meccsekkel nyitjuk meg a sort, ugyanis a vasárnap 17:00-kor kezdõdõ Manchester United - Everton bajnokira is szeretettel várjuk a Fanatikusokat, majd három nappal késõbb megrendezésre kerülõ Real Madrid - Manchester United Bajnokok Ligája párharc kapcsán is együtt szurkolhatnak a szegedi szurkolótársaink.

 



Néhány mondatban szeretnénk bemutatni az új helyszínünket:

A Három Muskétás Pizzéria és Sörözõ Szegeden a Nyitrai utca 2. alatt található. A hét minden napján 0-24 óráig várja a vendégeket remek ételekkel és bõséges italválasztékkal.

 


Megközelíthetõ:

- az 5-ös trolival

- a 2-es villamossal

- a 90-es és 90F jelzésû autóbusszal, a megálló minden esetben alig 100 méterre van a Pizzériától.

Aki kerékpárral szeretne eljutni, könnyedén megteheti, hiszen a Rókus körúton végig kerékpárút található és a nagy Tesco közelében lévõ Három Muskétás Pizzéria és Sörözõ elõtt kerékpártárolót is talál.

Minden kedves érdeklõdõt várunk a szegedi közös meccsnézésre létrehozott Facebook csoportunkba, ahol minden alkalommal tájékozódhattok, melyik mérkõzésekre szervezünk közös szurkolást, egymásnak és nekünk is könnyedén jelezhetitek részvételi szándékotokat. Ha bármi kérdésetek adódik, akár ebben a csoportban, akár a fórumunk Közös meccsnézés topikjában feltehetitek!

 

Reméljük sokan ellátogatnak és új ismeretségek, barátságok kötõdnek a szurkolótársaink között!

 

 

 

 

 

 

Hatalmas köszönet Szécsi Rajmundnak és a Három Muskétás Pizzéria és Sörözõ vezetõségének!

 


 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!