Ole a United menedzseri posztjáról álmodozik

Ole Gunnar Solskjaer januártól azzal a nem titkolt szándékkal tér vissza Norvégiába, hogy egy napon õ lehessen a Manchester United menedzsere.


14 és fél évvel azt követõen, hogy szinte a teljes ismeretlenségbõl a norvég Molde csapatától az Old Traffordra igazolt, Solskjaer most hazatér, hogy megkezdje edzõi karrierét, ami csak keveseket lepne meg, ha sikeres lenne a jövõben.

 

Mint mindig, Solskjaer ezt a döntését is átbeszélte Sir Alex Fergusonnal, és csak akkor volt hajlandó elfogadni nevelõklubja ajánlatát, ha skót mentora is azt javasolja neki.

 

Ebbõl is látszik, a két fél között kialakult kötõdés lenyûgözõ, éppen ezért a manchesteri szurkolók egyik legnagyobb kedvence nem fél arról álmodozni, hogy a skót edzõlegenda útját követve õ is hasonló magasságokba törhet.

 

 

"Nem szégyenlem azt mondani, hogy ha élvezni fogom az edzõsködést, és 15 éven belül kapnék egy lehetõséget, akkor igent mondanék rá" - kezdte Ole, utalva a számára visszautasíthatatlan lehetõségre, a Manchester United edzõi posztjának elfogadására.

 

"Minden játékos, aki játszott valaha a Manchester Unitedben, errõl álmodozik. Én, Ryan Giggs, Bryan Robson, Mark Hughes."

 

"Az elmúlt évek mindennél jobban megmutatták számomra, hogy tapasztalatra és arra van szükség, hogy te legyél a legjobb, ahhoz, hogy te legyél a Manchester United menedzsere."

 

"Ahogy a Fõnök vezeti és irányítja a klubot, az fantasztikus példa lehet bárkinek."

 

"Õ lehetne annak a könyvnek a fõszereplõje, amely arról szólna, mit kell tenni egy ilyen klubnál. Én még mindig álomvilágban vagyok, az elmúlt 15-20 évben történtek miatt."

 

Annyi bizonyos, hogy az Old Traffordon mindig tárt karokkal fogják bárni a Babaarcú Gyilkost, nem számít milyen minõségében.

 

A tartalékcsapat edzõje 2007-ben vonult vissza, úgy hogy már játékoskarriere alatt legenda státuszt érdemelt ki magának a közönség körében, nem kis részben köszönhetõen az 1999-es Bajnokok Ligája döntõjében szerzett gyõztes góljával.
 

TEAMtalk


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!