Carrick: Megtisztelõ a Scholesszal való összehasonlítás

Michael Carrick honfitársa, és Manchester Unitedbeli csapattársa, Paul Scholes rá gyakorolt hatását élteti, és elárulta, megtisztelõnek érzi, hogy hozzá hasonlítják.


A Manchester United hétvégi, Queens Park Rangers ellen aratott 2-0-s idegenbeli gyõzelme alkalmával a csapatot Londonba is elkísérõ szurkolók olyan dallal kedveskedtek Carricknek, amelyben a csapat saját nevelésû legendájához, Paul Scholeshoz hasonlítják.

 

 

"Scholesy egy legenda, úgyhogy nem tudom mennyire kell ezt komolyan vennem, de ez egy szép dal, úgyhogy dicséretnek veszem" - kezdte Carrick.

 

"Mindig jó érzéssel tölti el az embert, ha ilyen játékosokhoz hasonlítják. Paul a lehetõ legmagasabb szintet képviseli számomra, és képviselte is egész karriere során."

 

"Az, hogy mellette edzhetek, és hogy lehetõségem nyílik minden nap tõle tanulni, olyan dolog, amelybõl megpróbálom a maximumot kihozni."

 

"Ez sokat segített a saját játékom fejlesztésében, akár tud róla, akár nem, ami egy hatalmas lökést jelentett számomra."

 

 

Scholes maga is nyilvánosságra hozta játékostársa felé érzett elismerését, amikor Carricket a középpálya "Rolls-Royce-szának" nevezte.

 

Carrick szerint ezen megnyilatkozás is annak a kölcsönös tiszteletnek a jele, amely a Vörös Ördögök egész keretére jellemzõ, és hihetetlen erõs kötõdést jelent köztük.

 

"Ez mutatja, milyen tisztelet övezi a másik játékát a kereten belül" - tette hozzá.

 

"Mindannyian más jellegû képességekkel rendelkezünk, de mind azon vagyok, hogy sikerre segítsük egymást."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!