Blog és Inside United

Két újdonságról számolhatunk be a Manutdfanatics.hu olvasóinak, ugyanis elindult blogszolgáltatásunk, amely során nem csak a szokásos szakértõi blogok, de az olvasói blogok is megtalálhatóak lesznek. Részletek a hírben!


Már sokan, régóta várták, hogy elinduljon a Manutdfanatics.hu blogszolgáltatása, amely azonban egy olyan újdonsággal szolgál minden Manchester United szurkolónak, hogy senkinek nem kell magában tartania gondolatait, érzéseit, esetleg indulatait, amely a csapattal kapcsolatos.

 

Kötetlen stílusban, minden vállalkozó kedvû szurkoló, olvasó írhat blogbejegyezést, legyen szó akár a csapat múltjáról, jelenérõl, jövõjérõl, a lényeg az, hogy mi lehetõséget biztosítunk nektek arra, hogy megfelelõ keretek között megosszátok véleményeteket társaitokkal.

 

Természetesen a szakértõi blogok sem maradnak el, az oldal szerkesztõinek tollából is olvashattok majd a hétköznapi hírfordításokhoz képest eltérõ szemüveg mögül nézett írásokat, és megtudhatjátok, hogy az oldalon megjelent hírekhez képest, milyen vérmérsékletet, milyen véleményt képviselnek. 

 

Az olvasó blogbejegyzések nem rögtön fognak kikerülni az oldalra, azt elõször egy szerkesztõi kontroll alá vetjük, hogy kiszûrjük a szélsõséges, esetleg trágár véleményeket, és csak ezt követõen fognak élesben kimenni az oldalra. A bejegyzéseket utólagosan addig lehet módosítani, amíg ki nem kerülnek az oldalra, utána erre nincs mód.

 

FanaticsBlog

 

Hogy egy másik hírrel is megörvendeztessünk titeket: mostantól a Manchester United hivatalos magazinjából, az Inside Unitedbõl is próbálunk minél több írást közölni veletek, ezáltal ti sem maradtok ki a havi megjelenésû újság anyagaiból, annak ellenére sem, hogy Magyarországon nem elérhetõ a lap!

 

Reméljük, hogy minél elõbb további újításokkal, fejlesztésekkel szolgálhatunk Nektek!

 

Üdv. Manutdfanatics.hu szerkesztõség


MUF

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!