Sir Bobby a nagyszerû West Hamre emlékezett

Még januárban, amikor a West Ham az FA-kupa 3. fordulójának újrajátszása során az Old Traffordra látogatott, Sir Bobby Charlton a United Review hasábjain megosztotta néhány emlékét az egykori Kalapácsosokról.


Most, hogy a United az Upton Parkban sorra kerülõ bajnokira készül, itt is elolvashattok néhány részletet a legenda írásából.

"Mindig szívesen játszottam a West Ham ellen, mert híresen jó focit játszottak és saját fiataljaikat szerepeltették a csapatban. Amikor elmentem az Upton Parkba az FA-kupa harmadik körének meccsére, teljesen lenyûgözve éreztem magam amiatt, hogy a hagyományok még élnek."

"Eszembe jutott a klub nagyszerû történelme. Bobby Moore, Martin Peters és Geoff Hurst mindannyian ismert válogatott játékosok is voltak, akik Anglia világbajnoki döntõjében is játszottak. Mindig nosztalgikus érzés nézni azt a csodálatos szobrot, amelyet az õ tiszteletükre emelt a klub. Hasonló ahhoz, ami az Old Traffordon van és Denis Law-t, George Bestet és engem ábrázol."

 


"Amikor szembekerültünk hármójukkal, mindig nehéz volt gyõzni. A világ legjobbjai közé tartoztak és amikor a válogatottban velük együtt játszottam, mindig büszkén éreztem magam, hogy mellettük lehettem a csapatban."

"Ron Greenwood nagyszerû edzõjük volt és az Upton Park híres volt edzõinek képességeirõl. Mindig nézem, hogyan csinálják ezt, még most is. A West Hamnek - ahogyan a Unitednek - támadó filozófiája van."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!