Neville rotálná Kagawát

Gary Neville nagyobb dolgokat vár Shinji Kagawától a következõ szezonban, de úgy hiszi, a japán csillagnak nem lesz fix pozíciója a United csapatában.


Shinji Kagawa élvezte elsõ szezonját az Old Traffordon, ahol leginkább támadó középpályásként és bal oldali középpályásként szerepelt.
 
Egyesek úgy vélik, hogy Kagawa végsõ pozíciója a csatár mögötti poszt lett, amely ismerõs helyzet számára, hiszen az egykori klubjában, a Borrussia Dortmundban is remekül játszott ezen a poszton.
 
A Vörös Ördögök legendája, Gary Neville szerint - aki jelenleg a klub nagykövete és TV-szakkommentátor is -, az új menedzser, David Moyes továbbra is a középpálya különbözõ területein fogja bevetni a játékost.
 
Az egykori kapitány a következõket mondta a ManUtd.jp-nek: "Ez egy döcögõs szezon volt, mert sérülésekkel küszködött, továbbá még nem találták meg a végleges pozícióját a pályán, de ezt biztosan orvosolni fogják a következõ 12 hónapban."
 
"A legjobb poszt számára a támadóközéppályás, mert ezen a poszton szerepelt a Dortmundban is, és úgy érzi, hogy itt tudja legjobban befolyásolni a játékot."
 
"A szezon korai szakaszában néha elveszettnek éreztem. Személy szerint a bal oldalon vetném be, ezáltal egy másik perspektívából is szemlelhetné a játékot."
 
"Az olyan játékosokból, mint Shinji még többet hozhatsz ki, ha különbözõ posztokon is bevetheted õket. Talán az európai porondon, illetve a Premier League-ben is fog a bal oldalon is játszani, de nem hinném, hogy kizárólag csak egy poszton fog szerepelni."
 
 
Neville úgy véli, Shinji valami újat adhat a United együttesének, és kiemelte, hogy számos eszköz van még a játékos tarsolyában, amelyet a 2013/14-es szezonban meg is mutathat.
 
"Biztos vagyok abban, hogy a következõ szezonban jobb lesz" - mondta Neville. "Az elõzõ idény vége felé voltak olyan pillanatok, amelyek biztatóan hatottak a jövõre nézve, különösen a Norwich és a West Ham elleni mérkõzések, amely szerintem a legjobb mérkõzése volt."
 
"Egy intelligens játékosról beszélünk, aki lendületes, nagyszerûen lát a pályán, s az elfutásai is kiválóak, továbbá remekül megtartja a labdát, és kis területen is meg tudja azt játszani. Azt hiszem, még több gólt és gólpasszt várhatunk tõle a következõ szezonban."
 
"Ez az, amit õ is szeretne, de úgy vélem, a java még csak most jön. Ez a legfõbb dolog Shinji Kagawáról."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!