Az új edzõk alkalmazkodnak

Steve Round másodedzõnek és társainak remekül megy a beilleszkedés a Unitednél.


Nagy változások történtek a Manchester Unitednél a nyáron; David Moyes örökölte meg Sir Alex Ferguson helyét a menedzseri poszton, aki magával hozta az Evertontól az edzõi stábját is.

Az Aon edzõkomplexumban eltöltött elsõ teljes hét folyamán az új edzõi stáb hozzászokott az új környezethez. Steve Round (másodedzõ), Jimmy Lumsden (csapatedzõ), Chris Woods (kapusedzõ) és Phil Neville (edzõ) izgatottan várják a kihívásokat, melyek során megpróbálják fenntartani a United több mint két évtizede tartó sikersorozatát.

Steve Round így nyilatkozott az MUTV-nek elsõ napjairól: "Fantasztikus volt, abszolúte pompás. Mindenki nagyon kedvesen fogadott, a játékosok és a személyzet is. Ez egy nagyszerû klub, és nagyon könnyû hozzászokni az itteni élethez. Edzõként mindig a legmagasabb szinten akarsz dolgozni, olyan csapatnál, amely bajnoki címeket és nemzetközi kupákat nyer. A legjobb játékosokkal akarsz trófeákért küzdeni."

 



Phil Neville, a United korábbi játékosa is megszólalt: "Azt kell mondjam, az egyik legelképesztõbb hét volt a karrieremben. Ugyanezt mondtam a feleségemnek és szüleimnek is, mikor kérdezték. A Unitednél akarok lenni, dolgozni, és minden pillanatát ki fogom élvezni."

Mikor az edzõket arról kérdezték, milyen David Moyes mellett dolgozni, Jimmy Lumsden csapatedzõ így válaszolt: "Nagyszerû a munkamorálja, és õ is ugyanezt várja el mindenki mástól." Majd Round folytatta: "Fantasztikus mellette dolgozni. Minden részletre odafigyel. Õszinte és becsületes, és úgy gondolom, remekül beleillik a Unitedba."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!