Az ikrek világbajnoki álmai

A Manchester United bekkjei, Rafael és Fabio azon vágyaikat vázolták, hogy szeretnének pályára lépni a következõ évi világbajnokságon Brazíliában.


A Da Silva ikrek szoros versenyben állnak a La Liga duója, Marcelóval és Daniel Alves-zel a Selecao csapatába való bekerülésért. Valójában az ikreket nem hívták be a brazil válogatottba a nyári Konföderációs-kupa gyõzelem alkalmával.

 

Õk viszont reménykednek abban, hogy erõs szezont lenyomva a Unitedben, ahol Fabio ismét bizonyíthat a QPR-bõl való kölcsönszerzõdésébõl visszatérve, hogy Luiz Felipe Scolari számolni fog velük.

 

Az Inside Unitednek adott exkluzív interjúban Rafael a következõket mondta: "Az álmom, hogy ott legyek. Csak teszem a dolgom itt, megpróbálok minél jobban játszani, és talán össze fog jönni."

 

 

Fabio így vélekedett: "Ha ez nem így lesz, írok egy levelet! Úgy vélem, a bátyám nagyszerûen teljesít, de a menedzser mégsem hívta be."

 

"Természetesen nekem is ez a vágyam, de nehezebb helyzetben vagyok. Tavaly rossz szezonom volt - végülis nem volt rossz szezon, de a csapatnak nem volt jó -, és ez számomra sem volt jó."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!