Neville: Jó irányba tartunk

Phil Neville szerint az Ágyúsok elleni gyõzelem egy kis lépcsõfok volt a Unitednek a címvédés felé.


 Robin van Persie a huszonhetedik percben egy fejessel döntötte el a találkozót, ennek köszönhetõen pedig már csak öt pont a Vörös Ördögök hátránya az Arsenalhoz képest. Ráadásul a Chelsea és a Manchester City sem tudott gyõzni a fordulóban, így még nagyobb a vasárnapi siker értéke.

 
A Manchester United nagy lendületet vett a sûrû téli idõszak elõtt és Neville - aki hat alkalommal volt bajnok a United csapatával - úgy gondolja, hogy jó irányba mennek a dolgok.
 
 
"Az ilyen típusú találkozók mindig feszültek" - írta Neville a Twitteren. "Mindkét csapat óvatos és tapogatózik, de úgy gondolom, hogy remekül védekeztünk. Nekünk voltak a legnagyobb helyzeteink. Az ilyen meccseken nagyon sok múlik pontrúgásokon. Kiváló labda volt Wayne-tõl és egy remek fejes Robin-tól, amivel sikerült is megszereznie a gyõztes gólt."
 
"A második félidõben is voltak helyzeteink. Talán kettõ vagy három gólt is szerezhettünk volna. Egy nagyszerû gyõzelem és egy kis lépcsõfok volt ez a végsõ célunk felé, ami pedig nem más, minthogy az elsõ helyen álljunk a tabellán. Ha a januári, illetve a februári idõszakra az elsõ hely környékén leszünk, akkor nagyon jók lesznek az esélyeink."
 
"Jelenleg jó irányba haladunk. A következõ héten talán ki tudjuk pihenni egy kicsit magunkat és megfelelõen fel tudunk készülni a Cardiff elleni mérkõzésre."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!