Evra készen áll a harcra

Ha Patrice Evra francia válogatottja kiakar jutni a világbajnokságra, ma este hatalmas kihívás elé fogja õket állítani az ukrán válogatott.


A kékeknek muszáj megfordítaniuk a Kijevben elszenvedett 2-0-ás eredményt, és a Stade de France stadion hazai közönségére támaszkodva a franciák úgy érzik, hogy még mindig van esélyük kijutni a 2014-es vb-re.

 
A L'Equipe szerint Didier Deschamps menedzser öt változtatást fog meghúzni az elsõ körben felállított csapatához képest, de Evra valószínûleg megfogja tartani a helyét, hiszen Franciországnak ez az utolsó esélye, hogy kijusson Brazíliába.
 
Patrice manchesteri csapattársa, Nani már egy kicsivel jobb helyzetben van, mivel a Portugál válogatott 1-0-ás elõnyét próbálja megvédeni Svédországgal szemben a pótselejezõk visszavágóján, Stockholmban. Az egykori Vörös Ördög, Cristiano Ronaldo fejelte azt a gólt, ami biztosítja nekik azt a kevéske kis elõnyt amivel kifuthatnak a Friends Aréna gyepszõnyegére.
 
Ezen kívûl számos Vörös Ördög fog szerepelni barátságos mérkõzéseken hazája színeiben, beleértve Marouane Fellainit és Shinji Kagawát is, akik egymás ellen játszhatnak a Belgium - Japán találkozón, Brüsszelben.
 
 
"Érdekes lesz a csapattársam ellen játszani, de ez nem csak rólunk szól. Remélem, hogy csapatként tudunk majd nyerni" - mondta Kagawa.
 
Wayne Rooney, Chris Smalling és Tom Cleverley is szerepel az angolok keretében, akik a német válogatottal játszanak a Wembley-ben, Ecuador nemzeti csapata pedig Antonio Valenciát a soraiban tudva fog Hondurasszal megmérkõzni Houstonban.
 
Michael Keane, Wilfried Zaha, Jesse Lingard és Nick Powell is szerepelnek Anglia U21-es válogatottjában. Õk a 2015-ös Európa-bajnokság selejtezõjének keretében találkoznak San Marinóval.
 
Anglia fiataljai jelenleg három ponttal húztak el a második helyezettõl a selejetezõ csoportjukban úgy, hogy még egy meccsük hátravan, így ezt az elõnyt még tovább növelhetik a Shrewsbury Town Greenhous Meadow Stadionjában.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!