Chicharito már Brazíliára figyel

Úgy néz ki, hogy Javier Hernandez máris készen áll, hogy második alkalommal szerepeljen világbajnokságon, ugyanis Mexikónak sikerült kvalifikálnia magát a jövõ nyáron megrendezésre kerülõ, brazíliai tornára.


Az El Tri 4-2-re verte Új-Zélandot a pótselejtezõk visszavágóján Wellingtonban, így 9-3-as összesítéssel jutottak tovább.

 
Chicharito nem játszott ezen a két mérkõzésen, mert az odavágót túl magas ponton tartották meg Mexikóvárosban, a visszavágóra meg rendkívûl sokat kellett volna utaznia Óceániába.
 
Miután múlt héten 5-1-re nyertek az Azteca Stadionban, Miguel Herrera menedzser nem nagyon aggódott a gólok miatt, és Oribe Peralta elsõ félidõben szerzett mesterhármasa is azt bizonyítja, hogy ezt jól tette. Új-Zéland ugyan szerzett két gólt Chris James és Rory Fallon révén, de végül Carlos Pena állította be a végeredményt a vendégek számára.
 
 
A világbajnokság 32 résztvevõjébõl már tizenegy olyan csapatnak megvan a helye akiknek a keretében szerepelhetnek United játékosok: Brazília, Ecuador, Chile, Hollandia, Belgium, Anglia, Spanyolország, Portugália, Franciaország, Japán és Mexikó.
 
Eközben más nemzetközi mérkõzésen, Antonio Valencia és Ecuador - aki már szintén kvalifikálta magát a világbajnokságra - 2-2-es döntetlent játszott Hondurasszal. Valencia az elsõ félidõt végigjátszotta és ekkor Ecuador még 1-0-ra vezetett, Honduras viszont két gyors góllal 2-1-re fordította az állást a második játékrészben, Antonio névrokona Enner Valencia viszont megszerezte a kései egyenlítõ találatot.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!