P. Neville: Fellaini bizonyítani fog

Phil Neville szerint Marouane Fellaini esetében mindössze csak arra van szükség, hogy a Manchester Unitednél megtapasztalja a gyõzelem érzését, ahhoz, hogy elkezdje bizonyítani képességeit.


Fellaini eddig nem tudta igazolni, hogy megérte érte kiadni 27.5 millió fontot a nyári átigazolási idõszakban, ugyanis mióta áttette székhelyét Manchesterbe az Evertontól, szinte csakis tudása alatti teljesítményt láthattunk tõle.

 

Beilleszkedési periódusában csuklósérülése se segítette a belga válogatott játékost, ráadásul az is frusztráló lehet egy olyan játékos számára, aki szezononként kétszámjegyû gólmennyiséget szokott termelni, hogy még egyszer se talált be az ellenfelek kapujába Vörös Ördögként.

 

Mindazonáltal azzal, hogy Phil Jones ötödik sárga lapjának begyûjtése miatt nem lehet ott az Old Traffordon a mai, Stolverkosok elleni bajnoki összecsapáson, illetve Michael Carrickre továbbra se számíthat az edzõi stáb achilles problémái miatt, megnyílhat az út Fellaini számára a csapatba kerülésre, és ezzel együtt formája visszanyerésére.

 

Emellett pedig a nyáron szintén a Goodison Parkot elhagyó, egykori manchesteri saját nevelés, Phil Neville, mint a csapat edzõje, nem igazán aggódik a játékos miatt.

 

 

"Most az a fontos Marouane számára, hogy jól játszon egy olyan meccsen, ahol nyerünk és gól szerezzen" - kezdte a fiatalabbik Neville testvér a Manchester Evening Newsnak.

 

"Meg kell tapasztalnia azt az érzést, milyen amikor egy gyõztes csapat tagja."

 

"Nagyszerû, amikor egy ilyen csapat része lehetsz, de emellett az is nagyszerû, hogy ha emellé még gyõzelmeket is szerezhetsz."

 

"Emellett középpályásként el kell kezdenie a gólokat is termelni. Ebben senki nem jobb Fellinél."

 

"Eddig a United szurkolói még nem láthatták teljesítménye legjavát. Amikor hozzánk igazolt, nem igazán volt még megfelelõ edzettségi állapotban, de már egyre jobb állapotban van ahhoz, hogy a Unitedben játszhasson, és igazi box-to-box játékosunkká váljon."

 

"De ezzel együtt minden hitünk megvan benne, és nyugodtak vagyunk ezt illetõen."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!