Cahill óvatos a rangadó elõtt

Gary Cahill arra számít, hogy pocsék formájuk ellenére a Manchester United kemény erõpróba elé fogja õket állítani a hétvégén.


A Chelsea 12 pontos elõnyre tehet szert a bajnoki címvédõvel szemben, ha vasárnap sikerülne gyõzniük a Stamford Bridge-n.

 

Egy esetleges vereség a United számára legutóbbi 5 mérkõzésükön már a negyedik lenne, de Jose Mourinho elõvigyázatos volt, hogy ne írja le vasárnapi ellenfelüket, játékosa, Gary Cahill pedig hasonló üzenetet közvetített a külvilág felé.

 

"Azt gondolhattuk volna, hogy sokkal szorosabb lesz a verseny közöttünk, de a Manchester United most egyértelmûen hullámvölgyben van az eredmények tekintetében" - kezdte az angol válogatott védõ.

 

 

"Nem minden megy náluk terv szerint, de ettõl függetlenül még mindig nagyon erõs ellenfelek, és számunkra ez egy nagyon kemény mérkõzés lesz."

 

"Nem gondolom, hogy bármilyen krízisrõl beszélhetünk - fantasztikus menedzserük, és kiváló játékosaik vannak. Futballistaként vannak hetek, vagy akár egy egész hónap is, amikor nem megy minden a tervek szerint, de aztán újra visszatérsz a megfelelõ útra. Úgy látom, hogy ebben õk sem különböznek."

 

"Tele van tehetségekkel a keretük - éppen ezért nem látok náluk semmi drámait. Több pontot veszítettek, mint amennyit szerettek volna, de ettõl függetlenül a mérkõzés még ugyanolyan kemény lesz számunkra, és úgy látom, hogy hamarosan a maguk javára fordíthatják jelenlegi helyzetüket."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!