Moyes elismerõen beszélt Mourinhoról

David Moyes hiszi, hogy késõbb, mint generációja legnagyszerûbb menedzsere emlékezhetnek majd Jose Mourinhora.


Moyes menedzseri karriere során kilenc alkalommal került szembe Mourinhoval, amelybõl egyetlen alkalommal sem sikerült nyernie - ebbõl nyolcszor mint az Everton edzõje.

 

Tizedik alkalommal most vasárnap próbálkozhat a skót menedzser, amikor a Manchester United a Stamford Bridge-n vendégszerepel, Moyes pedig csak tisztelettel beszélt Mourinhoról az elmúlt évtizedben Európa szerte elért sikerei kapcsán.

 

"Egyáltalán nincsenek problémáink Joseval" - kezdte Moyes.

 

 

"Soha nem akartuk eladni Wayne-t (Rooney), úgyhogy kiváló vele a kapcsolatom."

 

"Parádés munkát végzett, akárhol is dolgozott. Õ olyasvalaki, aki azonnal képes elragadni az ember képzetelet, és felkelteni a figyelmét."

 

"A menedzser, akitõl átvettem a csapatot, Sir Alex, kétség kívül generációja legjobbja és egyben leghosszabb ideig regnáló menedzsere volt. Jose is jó úton halad afelé, hogy generációja legjobbjaként emlegessék, mert hihetetlenül sikeres volt, bármilyen csapatnál is dolgozott."

 

"Csak is tisztelettel tudok beszélni Joseról, sehogy máshogy. De versenyeznem kell vele szemben, éppen ezért minden egyes alkalommal, amikor szembe fogok vele kerülni, azon leszek, hogy legyõzzem. Ez nem változott."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!