Hivatalos: Juan Mata a Manchester United játékosa

A Manchester United örömmel jelentette be, hogy Juan Mata - miután megfelelt az orvosi vizsgálatokon is - immár hivatalosan is a Vörös Ördögök játékosa a klubrekordnak számító 37,1 millió font ellenében.


Mata eddig 32 alkalommal szerepelt a spanyol válogatottban és 135 mérkõzésen lépett pályára a Chelsea csapatában, ahol 2011 óta 32 gólt szerzett.

 
"Nagyon örülök, hogy a Manchester Unitedhez csatlakozhattam. Volt pár nagyon szép évem a Chelsea csapatában, de eljött az ideje az újabb kihívásoknak. A United a tökéletes hely számomra és nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek a klub történelmének most következõ idõszakának" - mondta Mata.
 
 
"A Chelsea egy nagyszerû csapat és rengeteg barátom van ott, de ha megadatik a lehetõség számodra, hogy csatlakozz a Manchester Unitedhez, azt nem lehet eldobni. Alig várom, hogy segíthessek a menedzsernek és a csapatnak, hogy sikeresek legyünk az elkövetkezendõ években."
 
"Juan a legjobb játékmesterek egyike és hatalmas megtiszteltetés, hogy soirainkban tudhatjuk õt" - kezdte Moyes. "A Chelsea-nél is kétség kívül meghatározó szerepe volt a 32 góllal és 28 gólpasszal, amit az elmúlt két szezonban sikerült összehoznia."
 
"Le vagyok nyûgözve és nagyon örülök, hogy õ is a része lehet az új Manchester Unitednek. Tudom, hogy a szurkolók most egy darabig csodálni fogják õt, hiszen mindig nagyon jól játszott ellenünk. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy mindenki nagyon elégedett lesz, amikor végre United mezben láthatja õt, kezdve a keddi mérkõzéssel."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!