Pep és Kroos érdekes megjegyzései

A pálya szélén csapatát szenvedélyesen buzdító Josep Guardiola interjúi során általában pontosan ellenkezõ arcát mutatva, hûvös és kimért, de nem úgy a tegnapi 1-1-re végzõdõ United elleni találkozót követõen.


Bár a spanyol tréner elismerõen nyilatkozott a Manchester Unitedrõl és azt mondta, elégedett az 1-1-es eredménnyel, mégis tõle szokatlan módon reagált, amikor alaposan leteremtette az egyik riportert.

 
"Nézz rám, ha hozzád beszélek!" - szólt oda az interjú közben az õt faggató riporternek.
 
Pep egyébként nem volt elégedett honfitársa döntésével, aki szerinte tévedett, amikor leküldte Bastian Schweinsteigert.
 
"Elégedett vagyok az eredménnyel. A Manchester United az egyik legjobb csapat a világon. Jó lett volna megszerezni idegenben a vezetést, de ugyanakkor szerencsénk is volt, hogy Welbeck és Rooney lövései nem találtak hálót. Nehéz egy olyan csapat ellen gólt szerezni, amely védekezésre rendezkedik be. Meglátjuk mi lesz Münchenben, majdcsak találunk valami megoldást erre. Meg kell nyernünk a visszavágót, biztos vagyok abban, hogy képesek vagyunk rá."
 
"Bastian kiállításának nem örülök. Beszéltem a játékvezetõvel és tiszteletben tartom a véleményét. Õ egy nagyon jó bíró, remekül vezette a mérkõzést, de a piros lapot illetõ döntését nem tartom igazságosnak."
 
 
Közben a Sky Sports németországi tudósítója arról kérdezte Toni Kroost, hogy tetszett-e neki az Old Trafford. A játékost ugyanis egyre gyakrabban emlegeti a sajtó David Moyes célpontjaként. Úgy tûnik, ezzel a transzferrel a United szurkolók is elégedettek lennének, miután az Old Trafford közönsége megtapsolta a pályáról lesétáló középpályást.
 
Jan Aage Fjortoft a Twitteren kérdezte Kroost.
 
És hogy tetszett az Old Trafford?
Nagyon. Hatalmas és fantasztikus hangulatú stadion.
 
És most nagyobb lett az esélye, hogy oda igazolj?
Majd eldõl, ez még a jövõ titka.


mirror.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!