Hernandez zaklatott a kiesés miatt

Javier Hernandez szíve szakadt meg vasárnap Frontalezában, ahol a holland válogatott a Mexikó elleni találkozó végén fordított és jutott tovább a világbajnokság negyeddöntõjébe.


A United csatára a kispadról állt be, miközben Mexikó egygólos elõnyben volt a meccs utolsó percei elõtt, ám Wesley Sneijder és Klaas Jan Huntelaar góljai Louis van Gaal válogatottját repítették tovább a legjobb nyolc közé, ahol Costa Ricával játszanak majd az elõdöntõs helyért.

 

Huntelaar - aki Robin van Persie-t váltotta - a ráadás pillanataiban értékesített egy - sokak szerint jogtalan - büntetõt, amit Rafael Marquez, Arjen Robben elleni belépõje miatt ítélt meg a játékvezetõ. A fordulat azt jelentette, Mexikó immár hatodik egymárt követõ vébén esett ki a nyolcaddöntõk során, ám Chicharito szerint nem ül átok nemzete csapatán.

 

"Nagyon keresû pillanat ez számunkra" - magyarázta riportereknek. "újabb lépéssel közelebb voltunk ahhoz, hogy elérjük azt, amit kitûztünk magunk elé, de sajnos nem tudtuk megtenni."

 

 

"Ez a labdarúgás része, egy zavaró tényezõ [pontrúgásból] és egy nagyon kétes tizenegyes, ez kiütött minket és sajnos haza kell mennünk."

 

"De ez nem arról szól, hogy a játékvezetõt hibáztatjuk. Õk is csak emberek, és egy rossz döntést hoztak. Semmit nem tehetünk ellene, de fájó volt az ország törekvéseire és a csapatra nézve."

 

"Az elsõ vereségünk volt ezen a világbajnokságon és ezzel kiestünk. ilyen a foci, semmit nem jósolhatsz elõre. Mindenki igyekezett a legjobbját nyújtani. Ebbõl a szempontból büszkék vagyunk erõfeszítéseinkre, de nem vagyunk elégedettek."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!