Nottingham Forest – Manchester United: tippek, elemzés és szorzók – 2023.01.25.

Ma este 21:00-kor a Nottingham Forest és a Manchester United méri össze az erejét a City Ground Stadionban a Ligakupa elődöntőjében.

A Nottingham Forest – Manchester United tippek legjobb szorzóit a népszerű 22bet fogadóiroda oldalán találtuk. Ha új fiókot regisztrál, egy rendkívül csábító üdvözlőbónuszt szerezhet. Olvassa el cikkünket, ha meg szeretné tudni hogyan igényelheti a 22bet üdvözlőbónuszát.



Ma este 21:00-kor a Nottingham Forest és a Manchester United méri össze az erejét a City Ground Stadionban a Ligakupa elődöntőjében.



A negyeddöntőben a hazai csapat a Wolves elleni meccsen megnyerte a büntetőpárbajt, a United pedig a Charlton felett aratott 3:0-ás győzelemmel jutott tovább.



Nottingham Forest



Steve Cooper csapata nemrég még a ligában maradásért küzdött, azóta viszont számos erősítés érkezett a csapathoz. Jelenleg azonban csupán két mérkőzés választja el őket, hogy a csapat történelmében először megnyerjék a Ligakupát.



A Wolves elleni mérkőzés előtt a Forest győzelmet aratott a Grimsby Town, a Tottenham Hotspur és a Blackburn Rovers felett. A csapat legkiemelkedőbb játékosa Dean Henderson (kapus) volt, azonban jelenleg sérült. A sérülésétől eltekintve azonban a mai meccsen egyébként sem tudna játszani, hiszen a Manchester Unitedtól érkezett kölcsönben.



A csapat az utolsó meccsén a Premier League-ben 1:1-et játszott a Bournemouth ellen, és jelenleg 21 ponttal a 13. helyen állnak. Habár a Nottingham Forest nyolcmeccses győzelemsorozatot tudhat maga mögött hazai pályán, nem szabad elbízniuk magukat a mai meccsen.



Dean Henderson hiányzása mellett a mai meccsen Taiwo Awoniyi, Cheikhou Kouyate, Omar Richards, Moussa Niakhate és Giulian Biancone sem tudnak pályára lépni. Továbbá kérdéses Ryan Yates részvétele a mai meccsen, mivel a Bournemouth elleni meccsen csak az első félidőben játszott.



A csapat legújabb erősítése, Chris Wood talán a kezdőcsapatban lesz a mai meccsen, a Newcastle-nél nyújtott teljesítményéből kiindulva. A Nottingham Forest csatárpárosát azonban valószínűleg a megszokott Morgan Gibbs-White és Brennan Johnson duó fogja alkotni.



Manchester United



A Vörös Ördögök továbbra is négy fronton harcolnak azzal a céllal, hogy legalább egy bajnoki címet megnyerjenek az idei idényben. Az Arsenal elleni vereség a Premier League előző körében azonban valószínűleg véget vetett a csapat Premier League megnyeréséhez fűzött reményeinek. A United jelenleg 11 ponttal van lemaradva az Arsenaltól, ráadásul egy meccsel többet játszottak.



A csapat utoljára 2017-ben nyerte meg a Ligakupát, amikor még Jose Mourinho vezette a csapatot. A United azonban megnyerte az utolsó öt Ligakupa meccsét, ráadásul négy meccsen egyetlen gólt sem kaptak.



A mai meccsen Casemiro is játszani fog, miután kihagyta az Arsenal elleni meccset. Axel Tuanzebe, Donny van de Beek és valószínűleg Jadon Sancho viszont továbbra is hiányoznak. Diogo Dalot és Anthony Martial részvétele pedig szintén kérdéses.



Mivel a hétvégén a Reading ellen játszanak az FA-kupában, Erik ten Hag valószínűleg a legerősebb kezdőcsapatot állítja be a mai meccsen.



Egymás elleni eredmények



Vörös Ördögök kevesebb, mint egy hónapja játszottak utoljára a Nottingham Forest ellen a Premier League-ben, amikor 3:0-ra megnyerték a meccset.



Várható felállás



Nottingham Forest (4-3-1-2): Hennessey; Aurier, Worrall, Boly, Lodi; Mangala, Danilo, Freuler; Scarpa; Johnson, Gibbs-White



Manchester United (4-2-3-1): De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Malacia; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Rashford; Weghorst



Nottingham Forest – Manchester United tippek



A két csapat egymás elleni eredményeiből és jelenlegi formájukból kiindulva rendkívül meglepő lenne, ha a Manchester United nem nyerné meg a mai meccset, ezért a vendégcsapat győzelmére tippelünk.



A Nottingham Forest – Manchester United tippek mellett oldalunkon számos egyéb tippet, előrejelzést és sportfogadással kapcsolatos cikket találhat. Ha pedig azonnal értesülni szeretne a legújabb tippjeinkről, csatlakozzon Facebook csoportunkhoz.



A mérkőzés időpontja: 2023.01.25. 21:00



Tipp: Manchester United győz



Szorzó: 1,66



Fogadóiroda: 22bet


Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!