Anderson csúcsformában

Anderson az elmúlt egy hónapban bizonyította, hogy mekkora lehetõségek rejlenek benne. Csapattársa, Patrice Evra szerint azonban brazilnak tartania kéne ezt a formáját nem csak heteken, hanem éveken át.


A United 8-as számú játékosa 2007-ben érkezett az Old Traffordra Portugáliából, Luis Nanival együtt, és mindkettõjüknek hatalmas jövõt jósoltak. Anderson szenzációs elsõ szezont produkált, sokkal jobbat mint Nani, de késõbb nem tudta állandósítani formáját. Kétségtelenül sérülései és fiatal kora – még mindig csak 22 éves – hátráltatták eddig ebben, de most bebizonyítja mekkora tehetség is valójában.

 

 

„Ando briliáns teljesítményt nyújt.” – mondta Evra a MUTV-nek. A francia azonban még nem szalad nagyon elõre a jövõt illetõen.

 

„A legfontosabb, hogy ne csak 3-4 meccsen át játsszon így, hanem egész évben.”

 

„Hatalmas tehetség, már 3 éve játszik nálunk és a klub ismét megmutatta, hogy számít rá, hisz nem rég kapott új szerzõdést. Most neki kell bizonyítania a pályán, hogy megérdemelte ezt.”

 

„Fantasztikusan játszott a Sunderland ellen, de ez engem nem lep meg. Mindig is hittem Andersonban, és remélem, hogy ezúttal majd tartani tudja ezt a formáját minden meccsen.”

 

Anderson bosszúsága, amiért lecserélték a Fekete Macskák ellen jól mutatja, mennyire élvezi a játékot a pályán. A 64. percben történt csere oka pedig az volt, hogy nagyszerû menedzsere van, aki tudja, hogyan hozhatja ki a legjobbat belõle hosszú távon is.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!