Shaw nem érez nyomást

Luke Shaw egyáltalán nem érez nyomást azért, mert Patrice Evra nyomdokába kell lépnie a Manchester Unitednél.


A fiatal játékos - aki idén nyáron igazolt az Old Traffordra - Los Angeles-ben nyilatkozott a sajtónak, miközben elsõ felkészülési mérkõzésükre készülnek a Vörös Ördögök.

 

A nap korábbi szakaszában Evra - aki nyaralását tölti a városban - beugrott a csapat szállodájába, hogy találkozzon egykori társaival.

 

"Nem érzek semmilyen különös nyomást amiatt, hogy Evra helyére kell lépjek" - mondta Shaw. "Az utóbbi 10 év során nagyszerûen szerepelt a klubnál és remélem, tudom folytatni azt."

 

"Nyomás mindig lesz, nem számít, hol vagy, de próbálok nem figyelni rá. A saját játékomra próbálok koncentrálni, valamint arra, mit csinálok a pályán."

 

 

"Mivel új a fõnök, bizonyítani kell neki a pályán, amit nagyon várok és remélhetõleg ezeken a felkészülési meccseken meg tudom mutatni neki, mit is tudok."

 

A 19 éves védõ azt is elmondta, a United túrája olyan dolog, amit elõtte még soha nem tapasztalt.

 

"Amikor elõször találkoztunk, mindenki elmondta, mennyire nagy ez a klub, de nem fogod fel mindaddig, míg el nem jössz egy ilyen túrára. Õrület. Véleményem szerint a Manchester United a legnagyobb a világon, ami arra ösztönöz, hogy a legjobbamat nyújtsam. Azért írtam alá itt a szerzõdésemet, mert tudom, mire képes ez a klub. Tudom, hogy ennél a klubnál fejlõdni fogok."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!