De Gea felkészült a nagy magasságra

A Manchester United kapusa, David de Gea felkészült arra a magasságra, amelyen játszaniuk kell majd Denverben, ahol az AS Roma ellen lépnek pályára magyar idõ szerint szombat este.


Miután 7-0-ra átgázoltak a Vörös Ördögök az LA Galaxy-n, immár az olasz bajnokság ezüstérmese elleni találkozóra készülnek, melyet a Sports Authority Fieldben rendeznek meg. Abban a stadionban, mely az NFL-ben szereplõ Denver Broncos pályája és amely 1609 méteres tengerszint feletti maasságban helyezkedik el. Ebben a magasságban már ritkább a levegõ a megszokottól, így kérdéses lehet, mennyire bírják majd a játékosok.

 

A szombati összecsapást követõen a United még összecsap az Interrel és a Real Madriddal is, de ezeket már sokkal kisebb tengerszint feletti magasságokban rendezik Washington DC-ben és a michigani Ann Arborban. De Gea úgy véli, a Sziklás-hegység keleti lankái mellett rendezendõ, AS Roma elleni találkozó értékes része lesz az idei felkészülési túrájuknak.

 

"Ez egy új élmény lesz" - mondta a United hálóõre. "Mindig jó különbözõ helyeken játszani, melyek nagyobb magasságokban vannak és más körülményeket teremtenek ezáltal. Jó lesz megtapasztalni valami eltérõt."

 

 

A nagy magasságokban tartott edzéseket több sportágban is alkalmazzák az erõnléti állapot javítása érdekében, így ez a teszt tökéletesen megfelel a Unitednek, mely eddig is azon dolgozott, hogy felkészüljön a következõ szezonra.

 

"Míg a felkészülési túrák eléggé élvezetesek, azért sok szenvedéssel is járhatnak" - folytatta David. "Kell, hogy javítsuk az erõnléti állapotunkat az elõttünk álló szezon elõtt, és ezek a mérkõzések, amelyeket néhány kiváló csapat ellen nyomunk majd, lehetõvé teszik számunkra, hogy meg is tegyük ezt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!