Van Gaal beszél majd Mourinhóval

Louis van Gaal nem volt hajlandó nyilvános szócsatába belemenni Jose Mourinhóval azt követõen, hogy a portugál szakember felfedte, miért nem igazolta le Luke Shaw-t. A United holland menedzsere azonban mindenképp vált majd néhány szót kollégájával.


A Chelsea feje a Luke Shaw átigazolása körüli összegeket bírálta, ám amikor riporterek errõl kérdezték van Gaalt, nem volt hajlandó válaszolni az ügyben.

 

"Nem kell válaszolnom, nem hiszem, hogy a médiával kell megvitatnom dolgokat. Jobb, ha Joséval vitatom meg" - mondta a menedzser.

 

Shaw ezen a nyáron igazol a Manchester Unitedhez, mely 27 millió fontot fizetett a Southamptonnak a bekkért. A nyáron nagy harcban voltak a Vörös Ördögök a londoni kékekkel a 19 éves játékos megszerzéséért.

 

Mourinho felfedte, miért is hátrált ki a versenybõl a végén csapatával, mondván Shaw fizetése - mely állítólag heti 130 ezer font - nagyon sok volt és ha kifizették volna, az megölte volna csapatát.

 

 

"Ha egy 19 éves játékosnak annyit fizetünk, mint amennyit kértek tõlünk Luke Shaw esetében, akkor halottak vagyunk" - mondta Mourinho még pénteken. "Megöltük volna a stabilitásunkat a pénzügyi fair play-ban és megöltük volna a stabilitásunkat az öltözõben. Mert ha ilyen sokat fizetsz egy 19 éves gyereknek - jó játékos, fantasztikus játékos - de ha kifizetsz akkora összeget, a következõ nap a játékosok kopogtattak volna az ajtónkon."

 

"Azt mondták volna: 'Hogyan lehet, hogy 200 meccset lejátszok a klubnál, nyerek ezt és azt, majd idejön egy 19 éves kölyök és többet kap, mint én?' Ez azonnal megölte volna az egyensúlyt, mi pedig ezt nem tesszük lehetõvé. Nem kritizálok más klubokat, csak mert õk kifizettek annyit. Annyit fizetnek, amennyit akarnak. Errõl semmi mondandóm nincs. De elmondhatjuk, a klubom számára ez nagyon negatív lépés volna, különösen azért, mert elmondhatjuk, Filipe (Luis) sokkal olcsóbb volt. Olykor döntéseket kell hoznod."

 


Givemesport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!