Young szívesen szolgáltatná a zenét

Ashley Young szomorúan látta, hogy Patrice Evra távozott a Unitedtõl, de bevallotta, esélye lesz arra, hogy átvegye az öltözõi DJ szerepét a franciától.


Young és csapattársai a múlt héten találkoztak Los Angeles-ben Evrával, aki a városban töltötte szabadságát, mielõtt a Juventus csapatához csatlakozott volna.

 

"Igen jó volt látni õt" - mondta Young a ManUtd.com-nak. "Remek húzás volt tõle, hogy el tudott jönni és el tudott búcsúzni."

 

"Fantasztikus játékosa volt ennek a klubnak, nagyszerû szolgálatot tett, csodás vezetõ és kiváló személyiség volt a pályán és azon kívül is. Drukkolok neki, hogy a Juventus-nál is olyat tegyen, amit a Unitednél tett."

 

 

Az elmúlt évek alatt nagymértékben Pat volt a felelõs a találkozók elõtti és utáni zenék szolgáltalásáért az öltözõben. És mivel a francia már nincs a csapatnál, Young szívesen betöltené a megüresedett posztot.

 

"Õszintén szólva nem hiszem, hogy elõre kellene írnom a nevem, automatikusan a listán kellene lennie a nevemnek. Sõt, akkor is ott kellett volna lennie, amikor Pat még itt volt!"

 

"Biztos vagyok abban, hogy képes vagyok elvégezni ezt a feladatot, de meg kell várni, mi lesz, majd meglátjuk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!