Small az Inter elleni felkészülésrõl mesél

Chris Smalling szerint Louis van Gaal edzõi módszereivel egyre nagyobb mértékben elnyeri a játékosok bizalmát új rendszerét illetõen.


A Vörös Ördögök a felkészülés alatt eddigi két mérkõzésük alkalmával 10 gólt szereztek az Egyesült Államokban, ma pedig egy nagy teszt vár rájuk az olasz óriás Inter Milán gárdája ellen.

 
Smalling szerint õ és társai nem csak fizikailag, de szellemileg is felkészültek az összecsapásra, mondván ez nagymértékben segítette õket elõzõ két gyõzelmükben is.
 
"Elõször is megnézünk egy rakás videót az ellenfélrõl, majd 11-11 ellen állunk fel az edzésen. Az egyik csoport az ellenfél formációjában és stílusa szerint próbált játszani. Így tökéletesen programozódik bennük, hogy mire kell rámennünk, melyek az ellenfél gyenge pontjai, és melyek azok, amire nekünk kell odafigyelnünk. Ezzel a módszerrel sokkal jobban fel tudunk készülni a meccsekre, egy sokkal átfogóbb képet kapva arról, mi vár majd ránk élesben."
 
A felkészülés kulcsfontosságú, és az elmúlt két gyõzelem doppingoló hatással van a játékosokra.
 
"A felkészülés elsõsorban nem a gyõzelmekrõl szól, de természetesen önbizalomnövelõ hatással van ránk. Ami viszont ennél is fontosabb, hogy az új rendszerrel kapcsolatban is növeli a bizalmat." 
 
 
"Láthattuk, hogyan játszott az Inter az elmúlt évek során és láttuk, hogyan játszottak az elmúlt évben. Nagyon hasonló formációban, amivel most mi is próbálkozunk."
 
Az ex Vörös Ördög csapatkapitány, Nemanja Vidic is pályára léphet ma a FedEx Fielden. Arra a kérdésre, hogyan érinti majd ez Smallingot, a játékos a következõket válaszolta.
 
"Nagyon furcsa lesz õt Milan mezben látni. Ez egy teszt, nem csak nekünk, neki is. Remélem játszani fog ma."
 
A United jelenleg az International Champions Cup táblázatának tetején foglal helyet, és az A-csoportban utolsó mérkõzését a Real Madrid ellen játssza majd.
 
"Nagy meccs lesz a Madrid elleni, azt halottam 110.000 nézõ lesz" - mondta Smalling.
 
"Eddig jól teljesítettünk, csak folytatnunk kell ezt a sorozatot és ott lehetünk az ICC utolsó meccsén Miamiban. Azt hiszem ez egy tökéletes inspirálóerõ lenne a következõ szezonra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!