Young élvezi új szerepkörét

Ashley Young elmondta, nagyon élvezi új szerepkörét Louis van Gaal rendszerében.


A szélsõ már a felkészülési túra mindhárom mérkõzésén mindkét oldalon szerepelt a felfutó szélsõvédõ posztján (a 3-5-2-ben használt 'wingback' poszton), a Vörös Ördögök pedig mindhárom találkozójukat megnyerték.

 

Young - aki a büntetõpárbajban elsõként lõtt a mai, Inter elleni találkozón - élvezte a poszttal járó kihívást és reméli, hogy tovább fejlõdik.

 

"Jó volt különbözõ posztokon játszani" - mondta az angol a ManUtd.com-nak. "Balon kezdtem [az Inter ellen] és a jobbon fejeztem be a mérkõzést. Mindkét szárnyhátvéd pozícióban tudok játszani és ha a menedzser szól, hogy tegyek valamit, minden bizalmam megvan saját magamban ahhoz, hogy kifussak a pályára és jól szerepeljek."

 

Van Gaal még a találkozó elõtti sajtótájékoztatón elmondta, hogy Young az LA Galaxy és az AS Roma ellen is jól teljesített, a játékos pedig eltökélt, hogy visszafizessen valamit menedzserének, amiért hisz benne.

 

"Mindig jó, ha a menedzser dicsér és ha hisz benned, te olyan teljesítményt akarsz nyújtani, amivel visszafizethetsz neki valamit és pontosan ez az, amit minden egyes alkalommal meg akarok tenni, amikor csak felveszem a United mezét."

 

 

"Örülünk, hogy újabb gyõzelmet arattunk. Odaállni az elsõ büntetõhöz egy jó kihívás volt, de mindig biztos voltam abban, hogy belövöm. Gyakoroltam és pontosan tudtam, hova fogom lõni."

 

"Meg akarjuk nyerni ezt a sorozatot" - folytatta Young, utalva arra, hogy a United az A csoport élén áll jelenleg. "Mi vagyunk a Manchester United és minden sorozatot meg akarunk nyerni, amiben benne vagyunk. Olyan ez a verseny számunkra, amelyben jól akarunk szerepelni, ez nem csak felkészülési sorozat - nyerni megyünk."

 

"Ahogy mennek a meccsek, úgy érezzük magunkat egyre fittebbnek. Élvezetesek az edzések, próbálunk keményen dolgozni és arra a biztosságra építeni, amit a mérkõzéseken mutattunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!