Bárhol vagy, bármit csinálsz viseld a United mezét pénteken!

A Manchester United játékosai a Tour 2014 eddigi három mérkõzésén bemutatták a szurkolók elõtt új hazai, idegenbeli és harmadik számú mezüket.


A klub pedig hivatalos oldalán keresztül meghirdette a MUFCkitday-t, arra ösztönözve világszerte népes rajongótáborát, hogy összetartásuk kimutatása jeléül, augusztus 1-én pénteken, aki csak teheti viseljen valami vörös színû ruhadarabot, vagy egyéb kiegészítõt egész nap.

 
"Bárhol vagy, bármit csinálsz, viseld a United vörös mezét pénteken! Ha ezt a munkád vagy egyéb okok miatt nem teheted meg, légy kreatív! Akár egy kitûzõ, egy mandzsettagomb is megteszi, de lehet az egy sima vörös ruha, öv, körömlakk vagy bármilyen vörös színû kiegészítõ, hogy elmond a világnak kinek szurkolsz, és hova tartozol."
 
 
Készíts olyan fényképet, melyen igazolható, hogy a fotó MUFCkitday alkalmával készült, azaz augusztus 1-én pénteken, és küld be a szerkesztõségbe, hogy a legkreatívabb felvételeket nevetekkel együtt, egy albumba szedve közzétegyük Magyarország legnagyobb  hivatalos szurkolói oldalán. 
 
A fotókat a ManUtdFanatics.hu Facebook oldalán, üzenetben mellékelve küldheted el péntek éjfélig! 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!