Fletcher: Herrera ragyogni fog

Ander Herrera még csak egy hónapja a Manchester United játékosa, de Darren Fletcher már eleget látott a játékából ahhoz, hogy úgy gondolja, a spanyol középpályás nagy szerepet vállalhat a Vörös Ördögök szezonjában.


Fletcher - aki mindenkinél többet volt pályán eddig a felkészülési szezonban - rengeteg tapasztalattal bír ahhoz, hogy meg tudja ítélni társai teljesítményét. A skót középpályás úgy véli, Herrera - aki az LA Galaxy elleni mérkõzésen mutatkozott be épp Darren mellett a középpályán - nagy hatással lehet a csapatra.

 

"Õ egy igazán tehetséges labdarúgó" - mondta Fletcher a ManUtd.com-nak.

 

"Nagy lelkesedéssel és tele energiával játszik a középpályán. Mindig akarja a labdát és mindig azon van, hogy valami történjen."

 

"A lelkesedése fertõzõ - néhányunkra már átragadt ez - és keményen dolgozik a csapatért. Tanulni akar, meghallgatni mindent, az utasításokat jól alkalmazza...és a pályán kívül pedig remek srác."

 

"Nagyon jól beilleszkedett és nem csak a többi spanyolajkú csapattársakkal van együtt. A Manchester United kulcsfigurája lesz."

 

 

A 24 esztendõs Herrera júniusban érkezett az Athletic Bilbaótól, egy nappal megelõzve Luke Shaw-t. És míg a két új érkezõ plusz opciókat jelent Louis van Gaal menedzser számára, Fletcher úgy véli, az új igazolásokkal hosszú távon számolhatnak.

 

"Elsõ és legfontosabb az, hogy mindketten nagyszerû srácok. A pályán pedig kiváló képességekkel rendelkezõ játékosok" - folytatta a skót. "Nincs kétségem abban, hogy remek igazolások - nem csak a kvalitásaik miatt, hanem azért is, amit a jövõben nyújthatnak nekünk."

 

"Fiatalok még, akik elõtt sok év áll. Biztos vagyok abban, hogy igazi Manchester United játékossá fognak fejlõdni és segítenek majd trófeákat nyerni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!