Young: A tökéletes finálé

Ashley Young szerint a Manchester United-Liverpool döntõ tökéletes lezárása lesz az International Champions Cup sorozatának.


A Vörös Ördögök Real Madrid felett aratott 3-1-s gyõzelmükkel 8 ponttal végeztek az ICC A csoportjának élén, nemkülönben õsi riválisuk, a Liverpool gárdája, akik ugyanennyi pontot értek el a B csoportban. 

 
Young, aki dupla találatával elnyerte a meccs embere címet, a mérkõzést követõen elmondta, társaival együtt izgatottan várják, hogy szembenézzenek õsi riválisukkal, és legyõzzék õket.
 
"Nem lehet jobb befejezése a túrának, mint megmérkõzni a Liverpoollal" - mondta Young a ManUtd.com-nak.
 
"Mindannyian tudjuk, mit jelent, ha ez a két gárda találkozik. Nagy meccs lesz, amit mindannyian izgatottan várunk. Sokan mondják, hogy ez csak egy felkészülési mérkõzés, de ha a Liverpool az ellenfél, az túlmutat mindenen. Gyõzni akarunk, meg akarjuk szerezni a trófeát."
 
"Fantasztikus eredményt értünk el a Real ellen, véghez vittük, amit elterveztünk. Eddig a túra során minden ellenfelünket legyõztük, mert ez a Manchester United és nem lehet más alternatíva elõttünk. Nem lesz ez másképp a finálén sem, meg akarjuk nyerni a versenyt."  
 
Young szerezte a United nyitó találatát, majd Gareth Bale büntetõjét követõen szintén õ szerezte vissza a vezetést is.
 
"Nagyon örültem, hogy én lõttem az elsõ gólt, sajnos a Real kiegyenlített, de sikerült visszaszereznünk a vezetést, és örülök, hogy a második találatot is az én nevem mellé írták, fõleg hogy Wazza is azt mondta nekem, hogy nem ért bele."
 
 
"Elég hepehupás volt a pálya, de mivel a mérkõzés elõtt ott edzettünk, így tudtuk mire számíthatunk. Fantasztikus meccs volt, és nagyon boldog vagyok, hogy két góllal is hozzájárulhattam a gyõzelemhez."
 
"Ha összességében nézzük a teljesítményünket a túra során azt hiszem sikerült jól teljesítenünk. Egy új rendszerben játszunk, ami új kihívások elé állított bennünket, de mindenki igyekszik minél hamarabb illeszkedni a menedzser filozófiájához. Ez a formáció több lehetõséget is biztosít, és ezt mindannyian élvezzük. Bár a mai, csak egy szezon elõtti meccs volt, de a Real is komolyan vette, mi pedig megérdemelt gyõzelmet arattunk felettük."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!