Giggs: Csak most kezdõdik!

Ryan Giggs szerint a 2010/2011-es idény csak most kezdõdik, amikor a United elõbb az Everton, majd a Rangers végül pedig a Liverpool ellen kell megmutassa, hogy idén is trófeákra tör.


A két hetes válogatott mérkõzések miatti szünet után frissen, feltöltõdve vág bele újra Ryan Giggs az idei szezonba, és nem titkolja, hogy már nagyon izgatott, hogy a csapat újra a hazai és a nemzetközi porondon küzdhet a végsõ gyõzelemért.

 

 

 

 

"Eléggé dadogósan kezdõdött a szezon a válogatott mérkõzések miatt, úgyhogy nagyon örülök, hogy végre olyan nyolc nap elõtt állunk, amely során olyan csapatokkal kell megküzdenünk, mint az Everton, a Rangers és a Liverpool. Ez az, amire minden játékos vágyik" - kezdte Giggs a Manutd.com-nak.

 

"Eddig hetente csak egy meccsünk volt, de számomra ez nem hozott olyan érzéseket, mintha elkezdõdött volna a szezon, hiszen amíg hétközben nincsenek kötelezettségek és a mérkõzések nem érik egyre-másra egymást, addig az csak bemelegítés volt."

 

A walesi szélsõ szerint mindenki számíthat rá, hogy a rotáció elve újra mûködésbe lép a következõ hetek során. Sir Alex Ferguson ugyanis szívesen ad lehetõséget a kevesebb játéklehetõséget kapó játékosoknak is, ha alkalma van rá, ráadásul az idén például támadójátékosokból túltengés is van a Unitednél, tehát erre a módszerre mindenképpen nagy szükség lesz a csapat egyensúlyának fenntartása céljából.

 

"Eddig több olyan játékos is volt, aki nem került be a csapatba, vagy pihentetve volt" - tette hozzá.

 

"De most több nagy mérkõzés áll elõttünk viszonylag rövid idõ alatt, úgyhogy mindenki tudja, hogy most eljött az idõ arra, hogy bizonyítsa képességeit, ha lehetõséget kap. Fontos, hogy mindenki harcra kész legyen, ha hív a kötelesség."

 

"Az egész csapat tudja, hogy meg kell harcolni a kezdõcsapatba kerülésért és mind nagyon eltökéltek vagyunk, hogy teljesítsük a felénk támasztott elvárásokat.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!