Wilson, a nagyüzemi gólgyáros

James Wilson bízik abban, hogy a Manchester City elleni négy találattal felkeltette Louis van Gaal figyelmét.


A 18 éves tini tavaly Ryan Giggs-nek köszönhetõen a Premier League-ben is bemutatkozhatott, amelyen két gólt szerzett, most pedig a Hyde FC pályáján, az Ewen Fielden a Man City elleni Manchester Senior Cup döntõben újra megmutatta, milyen befejezõ is õ.

 

A United lassan kezdte a találkozót, amit végül 4-1-re megnyert, ezzel negyedik egymást követõ évben zsebelte be a 129 éves trófeát. 

 

"Nyilvánvalóan egy manchesteri derbi önmagában is egy nagyszerû esemény és négy gólt szerezni egy döntõben, amivel meg is nyerjük azt, briliáns érzés" - mondta a találkozó után Wilson az MUTV-nek. "Nagyszerû érzés bekerülni a történelemkönyvekbe."

 

"A legnagyobb riválisunk feletti gyõzelem önmagának is elég. A City megnyerte a Premier League-t és szeretne továbbra is trófeákat nyerni és az akadémiáját fejleszteni. Nagyszerû, hogy megállítottuk õket és négy gólt sikerült lõnöm nekik."

 

 

"A meccs elején a City körbepasszolgatott minket, de a félidõ végén sikerült betalálni, ami mindig, minden mérkõzésen remek idõpont a gólszerzésre. A második félidõre változtattunk kicsit a felálláson is és uraltuk a találkozót."

 

Amikor arról kérdezték, szerinte sikerült-e lenyûgöznie van Gaalt, a csatár így felelt: "Remélem, igen. Megmutattam neki, mire vagyok képes. Remélem, hogy meghívást kapok és az új fõnök csapatában is megtehetem ezt."

 

James Wilson a legutóbbi 31 manchesteri fellépése során 28-szor zörgette meg az ellenfelek hálóját.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!