Wilsonnak fejlõdnie kell

Warren Joyce arra figyelmeztette James Wilsont, hogy még mindig javulnia kell. Mindezt azután mondta a szakember, hogy a csatár négy gólt szórt a Manchester City-nek a Manchester Senior Cup döntõjében.


Joyce eltökélt, hogy a földön tartsa a 18 éves játékost azt követõen, hogy a felnõtt csapatban történt bemutatkozásán duplázni tudott a Hull City elleni bajnokin, még amikor Ryan Giggs volt az ideiglenes menedzser.

 

"Sok dolog van, amin még dolgoznia kell" - magyarázta Joyce az MUTV-nek. "Technikai és taktikai dolgok vannak, amiben fejlõdnie kell és még naív. Õ még mindig egy fiatal srác, tele természetes tehetséggel."

 

Miután csodás második félidõt produkált a csapat az Ewen Fields-en, a tartalékok vezetõje nagyon örült, hogy sikerült megtartaniuk a serleget.

 

 

"Ez egy jó trófea számunkra és nagyon élvezzük a sorozatot. Míg a legfontosabb a fiatalok számára a fejlõdés, addig tudniuk kell, hogy egy olyan klubnál, mint a Manchester United, nyerni is kell dolgokat. Az elmúlt 5-6 év során kiváló rekordunk volt."

 

"Tegnap volt egy remek cikk a Daily Mailben arról, mit szeretne elérni a City az elkövetkezendõ 10 évben. Nyilvánvaló, hogy nagy lépéseket tesznek ez ügyben, de mi mindent elértünk az elmúlt 5-6 évben és ezt akarjuk folytatni."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!