Herrera már vágja a centit

Miután a felkészülési túra alatt megtapasztalta, milyen is az élet a Manchester United játékosaként, Ander Herrera nagyon várja már, hogy kedd este, a Valencia elleni barátságos összecsapáson az Old Trafford közönsége elõtt is bemutatkozzon.


A spanyol középpályás rendszeresen szerepelt a csapatban a túra alatt, mely végül diadallal zárult, hiszen a Vörös Ördögök Miamiben legyõzték a Liverpoolt, ezzel megszerezték a Bajnokok Kupája serlegét. Ráadásul az öt felkészülési mérkõzésébõl mindet megnyerte Louis van Gaal csapata.

 

A gárda kedden ismét akcióba lendül, hiszen a REUNITED14 elnevezésû esemény egyik fénypontja a Valencia elleni találkozó lesz, ami az új menedzser elsõ hazai fellépése lesz, akárcsak Herrerának, aki már visszaszámol a meccs kezdetéig.

 

"Tudom, hogy az Álmok Színházáról van szó, ott akarok játszani már, nagyon várom" - mondta Ander az MUTV-nek. "Jól mentek a dolgok Amerikában, de ugyanezt akarjuk tenni saját szurkolóink elõtt is."

 

"Nagyon várom már a mérkõzést. Tudom, hogy ez csak egy barátságos összecsapás, de nagyon meg akarom nyerni. Sokszor játszottam a Valencia ellen amikor Spanyolországban szerepeltem, mindig meg akarják tartani a labdát, tradícionálisan egy támadó csapatról beszélünk, akik épp a minap nyerték meg az Emirates Cupot, úgyhogy nagyszerû kihívás lesz számunkra a találkozó."

 

 

Herrera úgy érzi, nagyon gyorsan beilleszkedett a Unitedbe és míg õ nagyon közel áll barátaihoz és honfitársaihoz, David de Geához és Juan Matához, elmondása szerint a klub minden tagja azon volt, hogy remek fogadtatásban részesüljön.

 

"David és Juan rengeteget segítettek, de az egész csapatot nagyon vendégszeretõnek találtam. Mindenki segítségemre volt a pályán is és azon kívül is, nagyon hálás vagyok ezért a csapattársaimnak."

 

"Mindannyian várjuk a keddi meccset, ami Juannak méginkább különleges lesz, ugyanis amikor a spanyol elsõ osztályban kezdett játszani, akkor a Valenciában szerepelt. Nagy találkozó lesz ez számára, de persze United sikert akar, akárcsak mindannyian."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!