Herrera: Scholes és Butt a példaképeim voltak

Ander Herrera bevallotta, hogy mialatt felnõtt Spanyolországban, nagy rajongója volt a Manchester United legendáinak - Nicky Buttnak és Paul Scholes-nak.


 A spanyol játékos - aki tegnap ünnepelte huszonötödik születésnapját -, miután a túrán játékával már sikeresen felhívta magára a figyelmet, kedden bemutatkozhatott az Old Trafford közönsége elõtt is a Valencia ellen 2-1-re megnyert mérkõzésen.

 
Herrera rendkívül boldog volt, hogy United játékosként léphetett pályára az Álmok Színházában és most reméli, hogy nyomdokaiba léphet azoknak, akik már letették a névjegyüket ebben a stadionban.
 
"Amikor még fiatalként a Real Zaragoza csapatában játszottam, mindig más focisták játékát figyeltem. Gus Poyet nagyszerû minta volt számomra, majd késõbb olyan spanyol játékosok, mint Xavi és Iniesta, valamint olyan United játékosok, mint Scholes és Butt" - mondta a MUTV-nek.
 
"Nem csak a labdával bántak jól, anélkül is nagyszerûek voltak és rendkívül jól védekeztek, ha arra volt szükség. Õk mind óriási példaképeim voltak."
 
Herrera reméli, hogy szombaton a Swansea elleni mérkõzésen pályára léphet és ezzel megízlelheti a Premier League ízét. A huszonöt éves játékos mindig is csodálta az angol bajnokságot és már alig várja, hogy részese legyen.
 
 
"A Premier League új nekem, de ez az egyik legjobb bajnokság és jelenleg a világ legjobb csapatánál vagyok. Már alig várom, hogy pályára lépjek a szurkolók elõtt és remélem, hogy segíteni tudok a csapatnak a céljaink elérésében."
 
A - Louis van Gaallal való - közös munkával kapcsolatban Herrera hozzátette: "Õ a vezetõnk. Mindannyian nagyon boldogan dolgozunk vele. Õ nagyon becsületes és õszinte és ez az, amit minden játékos akar. Nagyszerû érzés, ha egy ilyen edzõd van."
 
"Több poszton is bevethetõ vagyok, de mindig ott fogok játszani, ahol a menedzser szeretné. Egyiket sem részesítem elõnyben, mert egy csapatjátékos vagyok, ezért nyilvánvaló, hogy a mindig a csapat a legfontosabb."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!