Smalling: Nem lehet bennünk megbánás

Chris Smalling reméli, professzionális hozzáállásuk az edzõpályán megfelelõ különbséget fog jelenteni számukra ebben a szezonban a siker, és a kudarc között, elõbbi javára.


A hétvégén Sunderlandbe látogat a Manchester United a Premier League 2. fordulójában, nem kisebb céllal, mint hogy talpra álljanak a szezonnyitó, Swansea Citytõl az Old Traffordon elszenvedett 2-1-es vereségükbõl, amely mérkõzést Smalling végigjátszott.

 

A mérkõzés elõtt a Manutd.com-nak nyilatkozva a védõ meggyõzõdéssel beszélt arról, szerinte kulcsfontosságú lehet a színfalak mögötti kemény munka, amikor a szezon késõbbi, döntõ jelentõségû szakaszába lép majd a csapat.

 

"Biztosra kell menned azt illetõen, minden napot úgy fejezel be, hogy nincs benned megbánás és tudod, hogy minden tõled telhetõt megtettél az edzõpályán" - kezdte.

 

"Újra fel kell töltõdnöd energiával és másnap ugyanazzal a hozzáállással kell dolgoznod. Ahhoz, hogy a legmagasabb szintet nyújthasd, mindennap professzionáls hozzáállása van szükség."

 

 

Smalling megtapasztalhatta a futball csúcsát, és poklát is az elmúlt 18 hónap során, ugyanis egy Premier League bajnokicímet követõen tavaly igencsak erõtpróbáló szezont zártak, majd Anglia színeiben csalódástkeltõen szerepeltek a nyári brazíliai világbajnokságon. Ez volt eddigi meredeken ívelõ karrierje során a tanulási görbe legembertpróbálóbb idõszaka.

 

"Egészen nagy különbségek vannak ezeknek a dolgoknak a megítélésében" - tette hozzá.

 

"Egy percre lehetsz a csúcson, majd hirtelene újra a padlón találhatod magad. Ez mutatja számomra, mennyire fontos dolog mindig csúcsteljesítményt nyújtani, és mindennap a tõlem telhetõ legtöbbet dolgozni az edzõpályán."

 

"Amikor az ember ilyen tapasztalatokkal gazdagodik, azokat soha nem felejti el, és ezekbõl tanulni kell. Ezek mindig veled lesznek, akkor is, amikor a következõ nehéz idõszakodat éled, vagy amikor éppen a bajnoki címért harcolsz. Ezek a tapasztalatok segíthetnek átlendülni a holtponton."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!