Rojo: Mindent meg fogok tenni a Unitedért

Marcos Rojo elsõként a MUTV-nek adott exluzív interjút, melyben elmondta, mennyire boldoggá teszi, hogy a világ legjobb csapatához csatlakozhatott és ígéretet tett, hogy mindig a maximumot fogja nyújtani a pályán.


Üdvözlünk a Manchester Unitednél. Milyen érzés most itt ülni, immár Vörös Ördögként?

Köszönöm szépen! Nagyon boldog vagyok, hiszen ez egy óriási lépés a karrieremben, egyszerûen elképesztõ, hogy a világ legjobb csapatának lehetek a tagja.
 
Mit tudsz a klubról, a történelmérõl és a játékosokról?
Elég sokat tudok, mivel folyamatosan figyelemmel követem a Premier League-et és mindig is Manchester Unitedes voltam, mert ez a legnagyobb és legjobb klub. Juan Sebastian Veron játszott itt. Õ egy kiváló focista volt és néztem, ahogyan fejlõdött. Legbelül mindig is Unitedes voltam.
 
Már jóval az érkezésed elõtt napvilágott láttak a rólad szóló pletykák. Milyen volt az utolsó pár nap számodra?
Eltartott egy ideig, mire minden megoldodótt, mert ezek a transzferek sokszor nem egyszerûek, de végre itt vagyok és ez nagyon boldoggá tesz.
 
 
Mit éreztél, amikor elõször hallottad azt, hogy Louis van Gaal le szeretne igazolni téged?
Hihetetlen volt. A világbajnokságon játszottunk a csapata ellen és kiválóak voltak. Amikor tudomást szereztem róla, hogy engem szeretne, egyrészt nagyon boldog és büszke lettem. Másrészt pedig izgatottá váltam, hiszen nem minden nap kap az ember lehetõséget arra, hogy egy ilyen klubhoz igazolhasson.
 
Mely képességeidet érzed a legjobbnak focistaként?
Mindig a legjobbat nyújtom a játékban és minden mást kizárok a fejembõl, amikor a pályán vagyok. Minden mérkõzésen úgy próbálok játszani, mintha az lenne az utolsó meccsem életemben. Ez a legfontosabb dolog a filozófiámban.
 
Mit gondolsz, mit tudsz majd itt elérni a csapattal, illetve egyénileg?
Úgy gondolom, a legfontosabb, hogy mindig fejlõdni tudjak és egyre jobb játékos legyek. Keményen dolgoztam ezért a lehetõségért és most, hogy a világ legjobb klubjánál vagyok, szeretnék trófeákat nyerni.
 
Végezetül pedig: Sok játékos van a csapatban akik tudnak spanyolul beszélni, ez talán segíthet beilleszkedni és megszokni az új környezetet...
Így van, ez nagy mértékben segíthet nekem abban, hogy megszokjam az itteni életet és a lehetõ leghamarabb beilleszkedjek.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!