Van Persie ott lesz, Rojo nem a Sunderland ellen

Louis van Gaal megerõsítette, Robin van Persie készen áll, hogy visszatérjen a Manchester Unitedbe a Sunderland elleni hétvégi bajnokin, az új igazolás Marcos Rojo azonban egyike azoknak, akikre nem számíthat majd.


Van Persie nem utazott el a Vörös Ördögök nyári felkészülési túrájára az Amerikai Egyesült Államokba, ehelyett plusz pihenõidõt kapott, hogy kipihenje magát, miután a Van Gaal-vezette holland válogatottat bronzéremig segítette a brazíliai világbajnokságon. Most azonban már régi-új edzõje arról számolhatott be, hogy a csatár újra maximális erõnléti állapotnak örvend, és számíthat rá vasárnap a Sunderland ellen.

 

"Robin játékra kész, úgyhogy ebbõl nagyon sokat profitálhat a csapat" - kezdte Van Gaal a Fekete Macskák elleni mérkõzés elõtt tartott sajtókonferenciáján.

 

"Nagyon örülök neki, hogy most már számíthatok rá."

 

 

Sajnos a héten bejelentett új igazolása, Marcos Rojo még nem kapta meg angliai munkavállaláshoz szükséges engedélyeket, míg Ander Herrera, Marouane Fellaini és Jesse Lingard sérülések miatt nem állhatnak menedzserük rendelkezésére.

 

"Rojo egészséges, jó erõnléti állapotnak örvend, de még nem kapta meg munkavállalási engedélyét, így ki kell várnunk vele kapcsolatban" - tette hozzá Van Gaal.

 

"Múlt héten kilenc sérültünk volt, most ez a szám hétre változott. De ez még így is nagyon-nagyon sok. Menedzserként ilyen elõször fordul elõ velem. De ezzel együtt kell élnünk. Négy középpályásunk is sérüléssel bajlódik - Carrick már a kezdetek óta, de mostanra elveszítettem Herrerát, Fellainit és Lingardot is. Mivel egyikükre se számíthatok, így nagyon kevesek vagyunk a középpályán jelenleg."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!