Rojo megtisztelve érzi magát

Marcos Rojo boldog, hogy most már õ is Vörös Ördög és megtiszteltetésnek érzi, hogy a United mezét húzhatja magára.


Rojo így nyilatkozott a sajtótájékoztatón: "Nagyon örülök, hogy itt lehetek a világ legnagyobb klubjában. Ez nagy megtiszteltetés számomra, és külön hatalmas megelégedettséggel tölt el, hogy itt nyújthatom a legjobbamat. Az átigazolás egy kicsit nehéz és hosszú folyamat volt. Bonyolult helyzet volt, de most a legfontosabb dolog az, hogy itt lehetek, és nagyon boldog vagyok. Készen állok az új kihívásokra."

 

"Számomra ez a világ legizgalmasabb labdarugó bajnoksága, mindig is figyelemmel kísértem. Az egyik fontos szempont, hogy rengeteg fiatal játékos van itt. Azzal a céllal jöttek ide, hogy fejlõdjenek. Remélem én is közéjük fogok tartozni."

 

"Emellett a Manchester City minden argetin játékosa gratulált nekem és üdvözölt Manchesterben. Ismerem õket a civil életben is, és tartjuk a kapcsolatot egymással."

 

 

Amikor Van Gaalt kérdezték a fiatal védõrõl, így nyilatkozott róla:

 

"A világbajnokságon játszottunk az argentinok ellen, így korábban  elemeztük az õ játékát is. Már a videó alkalmával lenyûgözött a tudása."

 

"Az elképzeléseim szerint olyan játékosokat kellene vásárolnunk, akik beleillenek a játékrendszerembe. Marcos épp egy olyan játékos, aki középsõ védõként és bal oldali hátra vont szélsõként is jó lesz. Az argentin válogatottban hátra vont szélsõként játszott, és a Sportingban pedig középsõ védõként lépett pályára. Õ beleillik az elképzeléseimbe, és egy fantasztikus bajnokságban játszott. Nagyon elégedett vagyok vele."

 

"Nagyon fontos, hogy tisztán átlássa a pályát és a területeket. Ez volt az elsõ dolog, amit mondtam neki. Fejjel is nagyon magabiztosnak kell lennie, mondanom sem kell, hogy ez mennyire fontos a Premier League-ben. Tetszik az, ahogy a világbajnokságon játszott. Fontos, hogy jó kondiban legyen. Agresszívnak kell lennie, de csak a megfelelõ pillanatokban. Ha valami kritikát kellene megfogalmaznom vele szemben, akkor talán ez lenne az. Minden pillanatban oda kell figyelnie erre. Ebben talán még fejlõdhet egy kicsit és ebben tudok neki segíteni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!