De Gea: Rojo nagy erõsítést jelent

David De Gea üdvözölte Marcos Rojót a Manchester Unitednél, miután csütörtökön elsõ alkalommal edzettek együtt az Aon Training Complex-ben.


A United kapusa úgy érzi, hogy a védõ nagy hatással lehet a csapatra és elmondta, hogy segíteni fog neki megismerni az új környezetet.

 

"Mindig nagyszerû, amikor spanyol anyanyelvû játékos érkezik a klubhoz" - mondta a hálóõr a ManUtd.com-nak. "Edzésen találkoztam vele elõször és nagyon kedves srácnak tûnt."

 

"Úgy gondolom, hogy nagy erõsítést jelent nekünk, mert õ egy minõségi játékos. Azt szeretem benne a legjobban, ahogyan kihozza a labdát és megjátssza azt. Nagyon magabiztos a labdával."

 

De Gea megerõsítette, hogy remek pozícióban van ahhoz, hogy segítsen nyelvet tanulni az argentin játékosnak, hiszen a társaival rengetegszer kell angolul kommunikálnia.

 

 

"Mindig segítünk egymásnak" - mondta. "Juan [Mata] és Ander [Herrera] is ott van, de most Rojo az, akinek egy kis extra segítség kell. Ugyanis az a helyzet, hogy õ még egyáltalán nem tud angolul beszélni és még csak most érkezett."

 

"Mindig ott leszünk körülötte és fordítunk neki, amikor szükséges. Elég gyorsan tanul, szóval nem lesz vele gond. Szemmel tudom tartani folyamatosan és nekem már elég jól megy a nyelv."

 

"A pályán mindig angolul kommunikálunk, hiszen a legtöbb játékosunknak ez az anyanyelve. Így teljesen érthetõ a menedzser ötlete, aki azt mondta, hogy állandóan angolul beszéljünk itt is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!