Keane lelkes a kihívás miatt

Michael Keane szerint az idegesség már csak a múlt számára és célja, hogy kedd este negyedszerre is szerepeljen a Ligakupában és teljesítse az elõtte álló kihívásokat.


A fiatal védõ a bajnokságban csereként lépett pályára az 1-1-el záruló Sunderland elleni mérkõzésen és már alig várja, hogy ma este negyedszer is szerepelhessen a Ligakupában. Ha lehetõséget kap az MK Dons ellen, a 20 éves Keane célja, hogy megmutassa Louis van Gaalnak, mennyire tehetséges, és hogy helyet biztosítson magának a Unitedben, miután egy elképesztõ idényt kölcsönben töltött a Championshipben.

"Hozzászoktam már, hogy nem csak fiatalok ellen játszok" - nyilatkozta a MUTV-nek. "Volt egy jó másfél évem a másodosztályban és hozzászoktam, hogy folyamatosan küzdeni kell a pontokért. Tudom, hogy ez mit jelent a szurkolóknak, a játékosoknak és a vezetõségnek.

"Kezdem megszokni a tömeget is. Nem vagyok már ideges többé, ha nagy tömeg elõtt kell játszanom. Nyilvánvalóan kicsit megszeppent voltam a mérkõzések elõtt, de ha egyszer elkezdek játszani, máris jobban érzem magam. Sokat segített ebben a kölcsönszereplés.
 

 

 


"Egyszerûen izgatott vagy ilyenkor. Talán néhány évvel ezelõtt, volt bennem némi idegesség de ez átalakult izgalommá és jelenleg már csak a játékra koncentrálok."

"Játszottam már három meccset a Ligakupában, és az igazat megvallva imádom. Remélhetõleg újra megkapom a lehetõséget kedden. A United minden meccsén nyerni akar, minden sorozatban. Ha lehetõséget kapok és jól játszok, ki tudja, talán majd a Premier League-ben is több lehetõséget kapok."

"A menedzser megmutatta, hogy nem fél fiatal játékosokat bevetni éles szituációban ezért nekem meg kell ragadnom a lehetõséget, ha engem választ. Az edzõ nagyon tapasztalt, nagyon pozitív és precíz azt illetõen, hogy kitõl mit vár el. Nincs kétséged afelõl, hogy mit akar. Teljesen egyenes veled szemben, mindent elmond, így nincsenek kérdéseid."

Keane szerint a Dons kényelmetlen ellenfél lesz, miután sok csodálójuk van a harmadosztályban, a - Karl Robinson alatti - játék stílusa miatt.

"Egy nagyon jó, fiatal csapatuk van néhány nagyon ügyes játékossal" - tette hozzá. "Nem lesz könnyû mérkõzés és nagyon jól kell játszanunk, ha tovább akarunk jutni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!